SPONSORERET indhold
Kokosmakroner med lime og chokolade
Syrlig lime, sød chokolade og saftig kokos er en fantastisk kombination. Kokosmakronerne her bliver fantastisk lækre – og så er de nemme.
Ca. 15-20 kokosmakroner |
Total: 30 min
Ingredienser
200 g kokosmel
50 g smeltet smør
165 g kondenseret mælk – i dåse, fås i supermarkedet
2 æg
økologisk limeskal, 1 tsk revet
100 g chokolade, smeltet
50 g kokosmel til pynt
Sådan laver du kokosmakroner:
- Forvarm ovnen til 180 grader på varmluft.
- Rør kokosmel, smør, kondenseret mælk, æg og limeskal sammen i en skål.
- Form små toppe af blandingen med to skeer, og sæt dem på en bageplade, beklædt med bagepapir.
PRØV OGSÅ: Saftig abrikoskage - Bag kokosmakronerne i ca. 10-15 minutter, til de har fået lidt farve, og lad dem køle af.
- Smelt chokoladen over et vandbad, og dyp de afkølede makroner først i chokolade og derefter i kokosmel. Lad chokoladen stivne, gerne foran et åbent vindue, og servér.