Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kokosmakroner med lime og chokolade
Foto: Line Thit Klein Kokosmakroner med lime og chokolade

Kokosmakroner med lime og chokolade

Kokosmakroner med lime og chokolade

Syrlig lime, sød chokolade og saftig kokos er en fantastisk kombination. Kokosmakronerne her bliver fantastisk lækre – og så er de nemme.

clock 30 minutter
printer Print
plate Ca. 15-20 kokosmakroner


200 g kokosmel
50 g smeltet smør
165 g kondenseret mælk – i dåse, fås i supermarkedet
2 æg
økologisk limeskal, 1 tsk revet
100 g chokolade, smeltet
50 g kokosmel til pynt

Sådan laver du kokosmakroner:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader på varmluft.
  2. Rør kokosmel, smør, kondenseret mælk, æg og limeskal sammen i en skål.
  3. Form små toppe af blandingen med to skeer, og sæt dem på en bageplade, beklædt med bagepapir.

    PRØV OGSÅ: Saftig abrikoskage

  4. Bag kokosmakronerne i ca. 10-15 minutter, til de har fået lidt farve, og lad dem køle af.
  5. Smelt chokoladen over et vandbad, og dyp de afkølede makroner først i chokolade og derefter i kokosmel. Lad chokoladen stivne, gerne foran et åbent vindue, og servér.

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kokosmakroner, Kage og Bageopskrifter