Opskrift på Mette Blomsterbergs kokostrøfler
SPONSORERET indhold

Blomsterbergs kokostrøfler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kun 4 ingredienser og så har du de lækreste kokostrøfler.

Af: Mette Blomsterberg Foto: John Bendtsen
07. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 25 stk.

Ingredienser

Mette Blomsterbergs kokostrøfler

Trøffelcreme:
275 g god lys chokolade 40%,
gerne Valrhona Jivara
1 dl piskefløde
2 spsk kokosmel, fint
1 spsk Malibulikør


Pynt:
Ca. 200 g god lys chokolade 40%,
gerne Valrhona Jivara
Ca. 100 g kokosmel, fint

Sådan laver du Blomsterbergs kokostrøfler

Trøffelcreme: Chokoladen hakkes så fint som muligt med en kniv. Fløde og kokos bringes i kog og tages af varmen. Halvdelen hældes over den hakkede chokolade. Rør godt med en gummidejskraber, til chokoladen bliver blank. Tilsæt nu resten af den varme fløde og likøren. Rør igen. Læg husholdningsfilm over trøffelcremen, og lad den stå køligt (ikke i køleskab) til næste dag. Kom den stivnede creme i en stofsprøjtepose med en glat tylle, og sprøjt små, ensartede
toppe på størrelse med pebernødder.


Sæt dem i køleskab et par timer, inden de dyppes i tempereret lys chokolade og trilles i kokosmel. Lad overtrækket hærde. Opbevares køligt (ikke køleskab) i tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs valnøddekugler

SE OGSÅ: Blomsterbergs pistaciekugler

SE OGSÅ: Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt