
Blomsterbergs kokostrøfler
Kun 4 ingredienser og så har du de lækreste kokostrøfler.
Ingredienser
Mette Blomsterbergs kokostrøfler
Trøffelcreme:
275 g god lys chokolade 40%,
gerne Valrhona Jivara
1 dl piskefløde
2 spsk kokosmel, fint
1 spsk Malibulikør
Pynt:
Ca. 200 g god lys chokolade 40%,
gerne Valrhona Jivara
Ca. 100 g kokosmel, fint
Sådan laver du Blomsterbergs kokostrøfler
Trøffelcreme: Chokoladen hakkes så fint som muligt med en kniv. Fløde og kokos bringes i kog og tages af varmen. Halvdelen hældes over den hakkede chokolade. Rør godt med en gummidejskraber, til chokoladen bliver blank. Tilsæt nu resten af den varme fløde og likøren. Rør igen. Læg husholdningsfilm over trøffelcremen, og lad den stå køligt (ikke i køleskab) til næste dag. Kom den stivnede creme i en stofsprøjtepose med en glat tylle, og sprøjt små, ensartede
toppe på størrelse med pebernødder.
Sæt dem i køleskab et par timer, inden de dyppes i tempereret lys chokolade og trilles i kokosmel. Lad overtrækket hærde. Opbevares køligt (ikke køleskab) i tætsluttende dåse.
SE OGSÅ: Blomsterbergs valnøddekugler
SE OGSÅ: Blomsterbergs pistaciekugler
SE OGSÅ: Blomsterbergs jule-Sarah Bernhardt
Tip
Undlad evt. Malibu, og tilsæt i stedet 1 spsk smør, så børnene også kan være med.