Opskrift på Mette Blomsterbergs pistaciekugler
SPONSORERET indhold

Blomsterbergs pistaciekugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Iøjenfaldnede grønne pistaciekugler, der pynter i konfektskålen.

Af: Mette Blomsterberg Foto: John Bendtsen
07. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 28 stk.

Ingredienser

Mette Blomsterbergs pistaciekugler

200 g ren rå marcipan
100 g god nougat
ca. 250 g god, mørk chokolade 56%,
gerne Valrhona Caraque til overtræk
ca. 150 g usaltede pistaciekerner.

Sådan laver du Mette Blomsterbergs pistaciekugler

Marcipanen rulles ud til to 20 cm lange pølser, der hver skæres i 14 lige store stykker, i alt 28 stk.


Nougaten deles ligeledes i 28 ens firkanter, der trykkes lidt rund i hjørnerne, mases ind i en klump marcipan og gemmes. Kuglerne trilles helt runde og glatte og stilles i køleskab, mens chokoladen tempereres. Dyp marcipan-nougatkugler i chokoladen, og tril dem straks i fint blendede pistacienødder.


Stil pistaciekuglerne i køleskab 10 minutter for at hærde chokoladen hurtigt. Opbevares køligt (ikke køleskab) i tætsluttende
dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs julehjerter

SE OGSÅ: Blomsterbergs valnøddekugler

SE OGSÅ: Blomsterbergs lakridskarameller