-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kyllingedeller med cashewnødder
Her er masser af smag i det ellers ferske kyllingekød fra frisk timian, cashewnødder og forårsløg.
Ingredienser
- 11 stk.
- 450 g hakket kyllingekød
- 1 spsk salt
- 1 spsk hvedemel
- 1 æg
- 1 dl cashewnødder uden salt
- 2 kviste frisk timian
- 2 forårsløg
- ½ tsk peber
- 2 spsk olie
Sådan gør du:
- Rør kyllingefarsen sej med salt og tilsæt mel og æg. Hak cashewnødder. Pil timianbladene af kvistene og hak det fint. Skær forårsløgene i skiver og rør nødder, forårsløg og timian i kyllingefarsen.
- Lad farsen hvile i køleskab i en halv time.
- Varm olien godt på panden og form kyllingefrikadellerne med en ske. Steg dem gyldne på hver side og steg dem færdig i ovnen på 200 grader.
- Servér med kartofler, salat eller evt. med wokstegte grøntsager som peberfrugt, gulerød og forårsløg, som er smagt til med lidt soja.
- 135 kcal pr. styk, ca. 70 g.
- Prøv også grøntsagsbøffer med hasselnødder
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/