Kyllingedeller med cashewnødder
Her er masser af smag i det ellers ferske kyllingekød fra frisk timian, cashewnødder og forårsløg.
Ingredienser
11 stk.
450 g hakket kyllingekød
1 spsk salt
1 spsk hvedemel
1 æg
1 dl cashewnødder uden salt
2 kviste frisk timian
2 forårsløg
½ tsk peber
2 spsk olie
Sådan gør du:
Rør kyllingefarsen sej med salt og tilsæt mel og æg. Hak cashewnødder. Pil timianbladene af kvistene og hak det fint. Skær forårsløgene i skiver og rør nødder, forårsløg og timian i kyllingefarsen.
Lad farsen hvile i køleskab i en halv time.
Varm olien godt på panden og form kyllingefrikadellerne med en ske. Steg dem gyldne på hver side og steg dem færdig i ovnen på 200 grader.
Servér med kartofler, salat eller evt. med wokstegte grøntsager som peberfrugt, gulerød og forårsløg, som er smagt til med lidt soja.
135 kcal pr. styk, ca. 70 g.
Prøv også grøntsagsbøffer med hasselnødder
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/