Kyllingedeller med cashewnødder
SPONSORERET indhold

Kyllingedeller med cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er masser af smag i det ellers ferske kyllingekød fra frisk timian, cashewnødder og forårsløg.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
23. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

11 stk.
450 g hakket kyllingekød
1 spsk salt
1 spsk hvedemel
1 æg
1 dl cashewnødder uden salt
2 kviste frisk timian
2 forårsløg
½ tsk peber
2 spsk olie

Sådan gør du:

Rør kyllingefarsen sej med salt og tilsæt mel og æg. Hak cashewnødder. Pil timianbladene af kvistene og hak det fint. Skær forårsløgene i skiver og rør nødder, forårsløg og timian i kyllingefarsen.
Lad farsen hvile i køleskab i en halv time.

Varm olien godt på panden og form kyllingefrikadellerne med en ske. Steg dem gyldne på hver side og steg dem færdig i ovnen på 200 grader.

Servér med kartofler, salat eller evt. med wokstegte grøntsager som peberfrugt, gulerød og forårsløg, som er smagt til med lidt soja.

135 kcal pr. styk, ca. 70 g.

Prøv også grøntsagsbøffer med hasselnødder

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/