-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Grøntsagsbøffer med hasselnødder
Sunde, friske deller - perfekt til hverdagen.
Ingredienser
- 8-10 stk
- ½ knoldselleri
- 2 gulerødder
- 2 store kartofler
- 1 rødbede
- 1 løg
- 200 g hasselnødder
- 2 æg
- 1 dl minimælk
- 1/2 dl rasp
- salt
- peber
- 2 spsk olivenolie
Sådan gør du:
- Riv selleri, gulerødder, rødbeder og kartofler, og hak løget ganske fint.
- Kog det hele i ca. 5 min. i vand med salt, og lad det dryppe af på en sigte.
- Når grøntsagerne er kølet af, røres æg, mælk, rasp og hakkede nødder i.
- Form grøntsagsfarsen til bøffer og steg dem gyldne og sprøde, ca. 10 min. på hver side, ved svag varme.
- Servér med salat, bagte rodfrugter, kartofler, og evt. skiver af skinke, hvis du gerne vil have kød til.
- 219 kcal pr. styk, 151 g
- Prøv også hjemmelavet falafel
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/