Grøntsagsbøffer med hasselnødder
SPONSORERET indhold

Grøntsagsbøffer med hasselnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sunde, friske deller - perfekt til hverdagen.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
22. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

8-10 stk
½ knoldselleri
2 gulerødder
2 store kartofler
1 rødbede
1 løg
200 g hasselnødder
2 æg
1 dl minimælk
1/2 dl rasp
salt
peber
2 spsk olivenolie

Sådan gør du:


Riv selleri, gulerødder, rødbeder og kartofler, og hak løget ganske fint.

Kog det hele i ca. 5 min. i vand med salt, og lad det dryppe af på en sigte.

Når grøntsagerne er kølet af, røres æg, mælk, rasp og hakkede nødder i.

Form grøntsagsfarsen til bøffer og steg dem gyldne og sprøde, ca. 10 min. på hver side, ved svag varme.

Servér med salat, bagte rodfrugter, kartofler, og evt. skiver af skinke, hvis du gerne vil have kød til.

219 kcal pr. styk, 151 g

Prøv også hjemmelavet falafel

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/