SPONSORERET indhold
Kyllingefrikadeller med nem nudelsalat
Der skal ikke så meget til - så smager de sunde kyllingedeller af så meget mere. Se, hvor nemt det gøres.
ca. 12 styk
Ingredienser
400 g hakket
kyllingekød
1 tsk. salt
50 g havregryn
2 spsk. sød chilisauce
3 spsk. sorte
sesamfrø
1 lille bundt
koriander (3 spsk.
hakket)
1 dl vindruekerneolie
200 g broccolini
(broccoliasparges)
300 g nudler
200 g spidskål
2 gulerødder
1 lime
1 tsk. fiskesovs
2 spsk. sesamolie
Sådan gør du
- Rør hakket kylling sammen med salt, havregryn, chilisauce, sorte sesamfrø og hakket koriander.
- Form kødet til ovale deller.
- Opvarm olien på panden, steg kyllingedellerne ved høj varme i 3-4 min. på hver side, til det er gyldne og gennemstegte.
- Sæt en pind/spyd i hver delle.
- Skyl broccolini, og skær enderne af, og skær dem over på langs. Kom nudler og broccolini i en stor skål. Hæld kogende vand henover, til det dækker.
- Lad nudler og broccolini trække i 10 min. Hæld vandet fra.
- Snit spidskålen helt fint. Skræl gulrødder, og skær dem med en julienneskræller i strimler, eller skær dem i fine stave med en kniv. Bland grøntsagerne med nudlerne.
- Riv skallen af lime, og pres saften. Rør limeskal og -saft sammen med fiskesovs og sesamolie. Hæld dressingen over nudelsalaten. Server kyllingefrikadellerne til.
- Du kan udskifte broccolini med almindelig broccoli.