Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
Foto: Betina Hastoft

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg - opskrift fra Hendes Verden

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg

Er du ikke til en stor saftig bøf på grillen kan vi varmt anbefale disse lækre kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg.

plate 6-8 spyd
printer Print

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
6-8 grillspyd (er det træspyd, du bruger, så lad dem trække 30 min. i koldt vand)
500 g kyllingebrystfilet
1 gul og 1 rød peberfrugt
8 aflange eller 16 små skalotteløg
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
1 tsk. salt
peber

  1. Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern.
  2. Skær peberfrugterne i tern. Pil og halver løgene, hvis de er aflange.
  3. Stik kyllingekød, peberfrugttern og løg skiftevis på spyddene. Pisk marinaden sammen, og pensl den på spyddene.
  4. Grill spyddene ca. 15-20 min. De skal vendes flere gange under grillningen. Tjek, at kyllingekødet er gennemstegt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Grillspyd, Kylling og Hovedret