Lagkage med citroncreme
SPONSORERET indhold

Lagkage med citroncreme, bær og abrikoser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan variere indholdet i denne lagkage, som du lyster, f.eks. ved udelukkende at bruge syltede abrikoser, bruge bær i stedet for abrikoser eller udskifte citroncreme med smørcreme.

Af: Camilla Plum Foto: Anne-Li Engström
16. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
10

Ingredienser

2 portioner kagebund
1 portion citroncreme
1 portion syltede abrikoser
frisk bær og frugt, f.eks. jordbær og blåbær
1 portion abrikosgelé

Sådan gør du

Skær kagebundene ud i 2 stykker hver. Læg dem sammen med cremen, når den lige har nået at stivne lidt. Dryp med abrikoslagen, og læg jordbær i skiver, hele hindbær, blåbær eller modne ferskner i skiver imellem lagene. Læg syltede abrikoser fint på toppen til sidst. Træk kagen over med abrikosgeléen, når geléen næsten er stivnet.

PRØV OGSÅ: Her er sommerens bedste jordbærlagkage