Laksetartar med rygeostecreme
SPONSORERET indhold

Laksetartar med rygeostecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jesper Glyrskov
26. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
250 g frisk fersk laksefilet uden skind
1-2 forårsløg
75 g rygeost med eller uden kommen
2-3 spsk fløde eller cremefraiche 9%
1 æble
½ -1 tsk peberrod eller wasabi (wasabi er japansk grøn peberrod, som fås på tube og bruges bl.a. til sushi)
salt og peber

  1. Hak laksen med en kniv. Bland den med finthakket forårsløg, salt og peber.
  2. Form 2 bøffer og læg dem på to tallerkener.
  3. Rør rygeost cremet med fløde eller cremefraiche og tilsæt hakket æble.
  4. Smag til med fintrevet peberrod eller wasabi, salt og peber.
  5. Fordel cremen på laksebøfferne og server med tynde skiver ristet brød.