Myntestænger med bulgursalat
SPONSORERET indhold

Myntestænger med bulgursalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af myntestænger med bulgursalat.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 20 min.
1 pakke Crown of Cooking myntestænger, 400 g
2 dl bulgur
1 tsk salt
4 dl kogende vand
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
200 g cocktailtomater
1 bæger Skovgaards tzatziki (fås bl.a. i Føtex)
salt og peber

  1. Træk evt. myntestængerne på spyd og steg dem på en varm grill 15-20 min. Vend dem nogle gange undervejs.
  2. Rør bulgur sammen med salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle.
  3. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend i bulguren.
  4. Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og server til kødet sammen med tzatziki.