
SPONSORERET indhold
Pasta med valnøddepesto og grønkål
Nem hverdagsmad med pasta - her får du opskriften på en skøn pastaret med hjemmelavet valnøddepesto.
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
Valnøddepesto:
1 bdt. persille, ca. 40 g
1 tsk. fintreven, usprøjtet citronskal
75 g valnøddekerner helst friskknækkede
1 fed presset hvidløg
50 g friskrevet parmesan
¾ tsk. salt
peber
1 dl god olivenolie
Desuden:
150 g grønkål, uden grove stilke
300 g pasta
150 g chorizopølse
Tilbehør: friskreven parmesan
Sådan laver du pasta med valnøddepesto
- Nip persillen for grove stilke. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og miks det til en jævn masse.
- Skyl grønkålen grundigt. Hak grønkålen fint, evt. i en foodprocessor.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kom grønkålen i sammen med pastaen, og kog den med de sidste par minutter. Afdryp grønkålspastaen i en si.
- Vend den varme pasta med pestoen.
- Steg skiver eller tern af chorizopølsen sprøde på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle, og drys dem over pastaen.
- Server pastaen med friskreven parmesan.