
Pastasalat med grønne bønner, pære, og feta
Ingredienser
50 g rugmels- eller fuldkorspasta
200 g grønne bønner (friske eller fra frost)
1 lille rødløg
1 pære
75 g g feta 16 %
Dressing
12 g olivenolie
1 limefrugt, saften heraf
1 spsk rødvinsbalsamico-glace
salt og peber
1 spsk nigellafrø
Næringsindhold
-
Energi pr. person:300 Kcal
Sådan laver du pastasalat
Kog pastaen i vand, og tilsæt de grønne bønner de sidste par minutter af pastaens kogetid. Hak løg, pære og fetaen i fine tern, og bland det hele i en skål.
Tilsæt olien, limesaft og balsamico og mos olien og fetaen ind i bønnerne med hænderne, så det bliver en slags flydende dressing. Drys med salt og peber.
Rist nigellafrøene på en tør pande i ca. 2-3 min og ryst undervejes. Drys dem over salaten lige inden servering.
Tip:
Brug retten som en nem aftensmad, f.eks. efter en god gang motion om eftermiddagen. Tilsæt da to æg eller 200 g tun fra dåse. Retten koster med æg/tun 400 kcal pr person.