Opskrift på chokobrud med pistacie og mint

Foto: Mikkel Adsbøl Chokobrud med pistacie og mint

Opskrift på chokobrud med pistacie og mint

Chokobrud med pistacie og mint

Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 15 Person(er)
Ingredienser

50 g pistacienød
20 g hørfrø
100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
3 dråber pebermyntedråber

Energi pr. person:
50 Kcal

sådan laver du Chokobrud

Hak pistacienødderne groft.

Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.

Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.

Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.

Opbevares koldt i lufttæt beholder.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade, Slankekur, Julemad, Afrikansk mad, Dessert, Sukkerfri og Kalorielet

610x200_woordy_knap2.jpeg