Opskrift på chokobrud med pistacie og mint
SPONSORERET indhold

Chokobrud med pistacie og mint

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
26. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
15

Ingredienser

50 g pistacienød
20 g hørfrø
100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
3 dråber pebermyntedråber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    50 Kcal

sådan laver du Chokobrud

Hak pistacienødderne groft.

Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.

Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.

Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.

Opbevares koldt i lufttæt beholder.