
Foto: Chokobrud med pistacie og mint
Opskrift på chokobrud med pistacie og mint
Chokobrud med pistacie og mint
Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.
plate
15 Person(er)
Af Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk
Ingredienser
50 g pistacienød
20 g hørfrø
100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
3 dråber pebermyntedråber
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 50 Kcal
sådan laver du Chokobrud
Hak pistacienødderne groft.
Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.
Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.
Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.
Opbevares koldt i lufttæt beholder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade, Slankekur, Julemad, Afrikansk mad, Dessert, Sukkerfri og Kalorielet
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: