SPONSORERET indhold
Chokobrud med pistacie og mint
Chokolade knas der ikke provokerer dit blodsukker.
Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk
Foto: Mikkel Adsbøl
15
Ingredienser
50 g pistacienød
20 g hørfrø
100 g sukkerfri chokolade (min. 70%)
3 dråber pebermyntedråber
Næringsindhold
-
Energi pr. person:50 Kcal
sådan laver du Chokobrud
Hak pistacienødderne groft.
Rist pistacienødderne og hørfrø på en tør pande ca. 2-4 min. Ryst undervejs.
Smelt chokoladen over et vandbad. Bland smeltet chokolade og ristet nødder og hørfrø med pebermyntedråber. Hold igen og brug ikke mere end 3 dråber. For ellers smager det af for meget.
Fordel chokolademassen ud over et stykke bagepapir. Luk sammen om chokolademassen og læg det i fryseren. Bræk det i 15 små stykker.
Opbevares koldt i lufttæt beholder.