Råkost med æbler og rosiner
SPONSORERET indhold

Råkost med æbler og rosiner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker dansk udgave af den amerikanske coleslaw - brug de som tilbehør til alverdens retter eller som let fyld i pitabrød og wraps.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. feb. 2014 | Mad | Hjemmet
4-6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
250 g hvidkål (meget fintsnittet)
250 g gulerødder (revne)
1 stort æble (små tern)
75 g rosiner
50 g saltede peanuts
Dressing:
3 spsk mayonnaise
1 dl fromage frais (græsk yoghurt eller cremefraiche)
1 spsk hvid balsamico (eller æblevineddike)
1 tsk sukker
salt og peber

  1. Rør mayonnaise sammen med fromage frais, balsamico, sukker, salt og peber.
  2. Vend hvidkål, gulerødder, æble og rosiner i dressingen og drys med peanuts.