Salat med kalkun og valnødder
SPONSORERET indhold

Salat med kalkun og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Martin Dyrløv Foto: Martin Dyrløv
07. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
150 g stegt kalkunkød (en rest)
100 g blandet grøn salat
2-3 friske figner
30 g valnøddekerner
30 g fetaost
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
1 tsk. balsamicoeddike
salt og peber

  1. Bryd eller skær kødet i mundrette stykker.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
  4. Rist valnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.
  5. Pisk dressingen sammen og vend den sammen med salaten og kødet.
  6. Anret på tallerkner og drys med figner, valnødder og brud af feta.