Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Salat med kalkun og valnødder
Foto: Martin Dyrløv

Salat med kalkun og valnødder - opskrift fra Hjemmet

Salat med kalkun og valnødder

2 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
150 g stegt kalkunkød (en rest)
100 g blandet grøn salat
2-3 friske figner
30 g valnøddekerner
30 g fetaost
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
1 tsk. balsamicoeddike
salt og peber

  1. Bryd eller skær kødet i mundrette stykker.
  2. Skyl og slyng salaten.
  3. Vask fignerne, skær stilken af og skær dem i både.
  4. Rist valnødderne på en tør pande og lad dem afkøle.
  5. Pisk dressingen sammen og vend den sammen med salaten og kødet.
  6. Anret på tallerkner og drys med figner, valnødder og brud af feta.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad og Kalkun