SPONSORERET indhold
Krebsehalesalat med ingefærdressing
Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.
4
Ingredienser
Marinade:
2 spsk soja
1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
1 finthakket rød chili.
Grønt:
1 avocado i tern
1 agurk i tern
300 g feltsalat
1 hoved friseesalat.
Dressing:
1 spsk friskrevet ingefær
3 vindruekerneolie
1 tsk honning
saft fra ½ lime.
300 g krebsehaler.
Sådan gør du
- Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
- Pisk dressingen sammen.
- Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.
TIP
Hvis du synes, at frisk ingefær har en for stærk smag til krebsehalesalaten, kan dressingen sagtens tilberedes uden.