Krebsehalesalat med ingefærdressing
SPONSORERET indhold

Krebsehalesalat med ingefærdressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Marinade:
2 spsk soja
1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
1 finthakket rød chili.

Grønt:
1 avocado i tern
1 agurk i tern
300 g feltsalat
1 hoved friseesalat.

Dressing:
1 spsk friskrevet ingefær
3 vindruekerneolie
1 tsk honning
saft fra ½ lime.

300 g krebsehaler. 

Sådan gør du

  1. Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
  2. Pisk dressingen sammen.
  3. Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.