Krebsehalesalat med ingefærdressing
Foto: Lars Ranek Krebsehalesalat

Krebsehalesalat med ingefærdressing

Krebsehalesalat med ingefærdressing

Frisk og lækker skaldyrssalat med krebsehaler, avocado, agurk og grøn salat. Krebsehalesalaten overhældes med en skøn marinade af soja, risvin og chili.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

Marinade:
2 spsk soja
1 spsk risvin (alternativt 1/2 tsk sukker)
1 finthakket rød chili.

Grønt:
1 avocado i tern
1 agurk i tern
300 g feltsalat
1 hoved friseesalat.

Dressing:
1 spsk friskrevet ingefær
3 vindruekerneolie
1 tsk honning
saft fra ½ lime.

300 g krebsehaler. 

Sådan gør du

  1. Rør marinaden sammen og vend krebsehalerne i, sautér dem ganske let på en pande med marinaden i nogle minutter. Tag dem af varmen og lad dem køle ned.
  2. Pisk dressingen sammen.
  3. Lige inden servering vendes salat, grøntsager, krebsehaler og dressing sammen.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

TIP

Hvis du synes, at frisk ingefær har en for stærk smag til krebsehalesalaten, kan dressingen sagtens tilberedes uden.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skaldyr, Asiatisk mad, Skaldyrssalat og Forret