Salat med perlerug og brombær
SPONSORERET indhold

Salat med perlerug og brombær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette er en rigtig dejlig salat, der også vil gøre sig godt til gæstemad. Ud over at være velsmagende og frisk er den også smuk.

Af: Claus Dalby Foto: Claus Dalby
10. mar. 2019 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

150 g perlerug (giver cirka 450 g kogte korn)
200 g æble
200 g rødbede
200 g bladselleri med blade
50 g valnøddekerner til pynt
50 g brombær til pynt

Dressing:

4 spsk. valnøddeolie eller økologisk jomfruolivenolie
1 spsk. hvidvinsedddike
1 fed presset hvidløg
1 tsk. sennep
1 tsk. rørsukker
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Kog perlerugen i cirka 20 minutter og afkøl den i en skål.
  2. Skær æblet i mindre stykker. Riv rødbeden. Skær bladsellerien i skiver og tag de grønne blade fra. Hak bladselleribladene groft. Bland perlerug, æble, rødbede og bladselleri i skålen med perlerug.
  3. Kom ingredienserne til dressingen i en beholder med låg, og ryst dem godt sammen.
  4. Bland dressingen sammen med ingredienserne i skålen. Anret som vist og pynt med valnøddekerner og brombær.