syllabub dessert
SPONSORERET indhold

Skøn nytårsdessert: Syllabub

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Syllabub er en traditionel engelsk dessert, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. Den smager fantastisk, og så er den hurtig at lave.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
28. dec. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
Dessert til 6 personer | Total: 15 min

Ingredienser

50 g sukker
2 spsk. appelsinsaft
3 spsk. Amaretto
5 dl piskefløde
12 makroner
6 passionsfrugter
5 japanske kirsebær

Sådan laver du syllabub

  1. Hæld sukker i en stor skål sammen med appelsinsaft og Amaretto.
  2. Tilsæt fløden. Pisk med et piskeris, til cremen bliver blød og luftig.
  3. Knus to makroner i hvert glas. Hæld cremen over. Pynt med passionsfrugt og japanske kirsebær.

    Tip: Tilbered desserten lige før den skal spises. Sørg for, at glassene med knuste makroner er klar på forhånd.

Anbefalet til dig