SPONSORERET indhold
Nem spaghetti carbonara uden fløde
Nem spaghetti carbonara uden fløde: En enkel, nem og velsmagende carbonara du hurtigt kan kan bikse sammen, selvom du ikke har fløde i køleskabet.
Nem pastaret til 4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
3 skiver økobacon i tern
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk olivenolie
300 g spaghetti
2 æg
50 g reven parmesanost
friskkværnet peber
4 ciabattaboller.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:600 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:18 %
-
Kulhydrat:62 %
Sådan gør du
- Rist baconterningerne sprøde med hvidløgene – brug en stor sauterepande, som senere kan rumme pastaen.
- Kog, afdryp og bland pastaen med bacon og hvidløg.
- Pisk æggene med 2/3 af osten og bland hurtigt og omhyggeligt æggemassen med den varme pasta. Lad samtidig panden stå ved meget lav varme, således æggemassen får en perfekt cremet konsistens
- Kværn masser af sort peber over retten, drys med den resterende ost og server med brød.
- HUSK: Både bacon og ost salter en del i sig selv, så vær sparsom med saltet.