Opskrift på spaghetti carbonara
SPONSORERET indhold

Nem spaghetti carbonara uden fløde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem spaghetti carbonara uden fløde: En enkel, nem og velsmagende carbonara du hurtigt kan kan bikse sammen, selvom du ikke har fløde i køleskabet.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
14. mar. 2022 | Opskrift | ALT for damerne
Nem pastaret til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

 3 skiver økobacon i tern
2 fed finthakket hvidløg
2 tsk olivenolie
300 g spaghetti
2 æg
50 g reven parmesanost
friskkværnet peber
4 ciabattaboller.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

  1. Rist baconterningerne sprøde med hvidløgene – brug en stor sauterepande, som senere kan rumme pastaen.
  2. Kog, afdryp og bland pastaen med bacon og hvidløg.
  3. Pisk æggene med 2/3 af osten og bland hurtigt og omhyggeligt æggemassen med den varme pasta. Lad samtidig panden stå ved meget lav varme, således æggemassen får en perfekt cremet konsistens
  4. Kværn masser af sort peber over retten, drys med den resterende ost og server med brød.
  5. HUSK: Både bacon og ost salter en del i sig selv, så vær sparsom med saltet.