Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing
SPONSORERET indhold

Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
13. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Saltlage: ½ døgn
Kogetid, lår: ca. 1 time
Fryse-egnet
2 andelår (kan f.eks. købes på frost i supermarkedet)
1 dl groft salt pr. liter vand
1 løg (delt)
1 porre (delt)
8-10 hele peberkorn
2 laurbærblade
Remouladedressing:
1 dl „Piccadilli“ (remouladepuré i glas)
2 forårsløg (fintsnittede)
1 syltet agurk (i små terninger)
2 spsk hakket persille
1 dl cremefraiche
lage fra drueagurk
Endvidere:
2-3 spsk høvlet peberrod

  1. Opløs salt i vandet og læg andelårene i den kolde lage 1⁄2 døgn. Kog andelårene ca. 1 time i vand uden salt med det delte løg, porre, peberkorn og laurbærblade.
  2. Rør imens remouladedressingen sammen. Hvis den er for tyk, må der tilsættes lidt mere væde, f.eks. agurkelage.
  3. Servér de lune eller helt kolde andelår med dressingen samt høvlet peberrod.
  4. Andelår til én:
    Her bruges naturligvis kun ét andelår, og der kan bruges en færdig og god remoulade.