Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing

Foto: Thomas Hergaard

Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing - opskrift fra Hjemmet

Sprængt andelår med peberrod og remouladedressing

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2 pers.)
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Saltlage: ½ døgn
Kogetid, lår: ca. 1 time
Fryse-egnet
2 andelår (kan f.eks. købes på frost i supermarkedet)
1 dl groft salt pr. liter vand
1 løg (delt)
1 porre (delt)
8-10 hele peberkorn
2 laurbærblade
Remouladedressing:
1 dl „Piccadilli“ (remouladepuré i glas)
2 forårsløg (fintsnittede)
1 syltet agurk (i små terninger)
2 spsk hakket persille
1 dl cremefraiche
lage fra drueagurk
Endvidere:
2-3 spsk høvlet peberrod

  1. Opløs salt i vandet og læg andelårene i den kolde lage 1⁄2 døgn. Kog andelårene ca. 1 time i vand uden salt med det delte løg, porre, peberkorn og laurbærblade.
  2. Rør imens remouladedressingen sammen. Hvis den er for tyk, må der tilsættes lidt mere væde, f.eks. agurkelage.
  3. Servér de lune eller helt kolde andelår med dressingen samt høvlet peberrod.
  4. Andelår til én:
    Her bruges naturligvis kun ét andelår, og der kan bruges en færdig og god remoulade.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad