Stegte sild i lage
SPONSORERET indhold

Stegte sild i lage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du kan købe dem færdige, både i supermarkedet og hos fiskehandleren, men det er nemt og sjovt at lave dem selv.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
30. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

1 pk. sildefileter (evt. fra frost)
salt, peber
sammenpisket æg
rasp iblandet salt og peber
olie til stegning
Lage:
2 dl eddike
2 dl sukker
1 tsk. peberkorn
Pynt:
løgringe

  1. Tø sildefilterne op, og klip alle finnerne af. drys kødsiden med salt og peber, luk sildene, og vend dem i æg og rasp. steg sildene gyldne i rigelig olie, og læg dem straks til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Kog lagen op, og køl den af. fortynd den evt. med lidt vand, hvis du finder smagen for tæt. Hæld den over sildene, og lad dem trække fra dag til dag.
  3. Pynt med løgringe.