Ærtesuppe med stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Ærtesuppe med stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ærtesuppen har en utrolig smuk grøn farve - og de røde stenbiderrogn pynter endnu mere. Få opskriften på forårets fineste suppe her:

Af: Maria Sannemann Foto: Line Thit Klein
09. jan. 2021 | Mad | ALT for damerne
Ærtesuppe med stenbiderrogn til 4 perosner | Total: 30 min

Ingredienser

1 1/2 pose frosne ærter
ca. 3 dl kogende vand
2-3 dl koldt vand
2 spsk citronsaft
200 g renset stenbidderrogn
1 citron, skallen heraf
1 stk skalotteløg
3 stilke løvstikke
salt og peber
evt. ærteblomster til pynt
2 spsk citronolie

Sådan laver du suppen

1. De optøede ærter blendes med kogende vand i ca 1 min, tilsæt det kolde vand, og blend til den er let og luftig. Tilsæt ca 2 spsk citronsaft. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis suppen er for tyk.

2. Suppen sigtes og smages til med salt og peber. Stil den på køl, indtil den skal serveres.

3. Bland stenbidderrogn, citronskal, fint hakket skalotteløg, fint hakket løvstikke, samt salt og peber.

4. Anret suppen i en skål, tilsæt din blanding med stenbidderrogn og pynt med ærteblomster. Dryp citronolien rundt i den anrettede suppe, så det danner små perler.