Tomatsuppe med pasta
SPONSORERET indhold

Tomatsuppe med pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og hurtig tomatsuppe, som helt sikker vil gøre lykke hos de mindste. Skru op og ned for smag og styrke med sukker eller måske en lille smule chili, hvis I kan lide stærk mad.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4-6 personer

Ingredienser

Tomatsuppe med pasta

 

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 30 min.
Fryse-egnet


1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk olivenolie
1 dåse hakkede tomater
3 spsk konc. tomatpuré
1 spsk basilikum
6 dl vand
1 dl piskefløde
100 g tortellini (eller suppepasta)
evt. 1 knsp sukker
salt og peber


Tilbehør: brød

  1. Steg løg og hvidløg blanke i olie og tilsæt tomater, tomatpuré, basilikum og vand. Krydr med salt og peber og kog suppen igennem i 15-20 min.
  2. Tilsæt fløde og blend evt. suppen jævn. Kog små pastastykker møre i suppen efter pakkens anvisning.
  3. Smag til med sukker, salt og peber og servér med brød.