-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Vietnamesisk mørbradgryde
Mørbradgryde på en helt ny måde, fuld af saft og kraft.
Vietnamesisk mørbradgryde til 4 pseroner
Total:35 minutter
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 3 spsk. olie
- 3 forårsløg
- 2 stilke bladselleri
- 1 stilk citrongræs
- (el. 1 tsk. revet citronskal)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 spsk. ingefær (friskrevet)
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. fishsauce
- 2 spsk. sojasauce
- 1 tsk. sambal oelek (el. friskhakket, rød chili)
- 2 dl bouillon
- salt og peber
- 1 spsk. majsstivelse
- ½ dl vand
- Tilbehør: ris el. ægnudler og dampede sukkerærter
Sådan laver du vietnamesisk mørbradgryde
- 1. Rens mørbraden for sener, og skær den i 2 cm skiver. Brun kødet i 2 spsk. olie i en wok eller dyb stegepande ad to omgange. Tag kødet op, og tør wokken.
- 2. Snit forårsløgene. Gem den grønne top til pynt. Snit bladsellerien i fine skiver.
- Hak den nederste del af citrongræsset. Svits løg, bladselleri, citrongræs, hvidløg og ingefær i wokken i 1 spsk. olie.
- 3. Kom kødet tilbage i gryden. Kom de øvrige ingredienser i gryden undtagen
- majsstivelse, og lad retten simre ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
- 4. Udrør majsstivelsen i ½ dl koldt vand, og rør det i. Kog kort retten igennem.
- Server gryderetten med det foreslåede tilbehør.
PRØV OGSÅ:Farsbrød med timian og bacon