-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rejer med romescosovs
Romescosovs er enklassisk katalansk(spansk) kold sovs, derer god til skaldyr, kødog grønsager.
12 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 6 min.
- Ikke fryse-egnet
- 600 g rejer
- Romescosovs:
- 1-2 fed hvidløg
- 1 skive lyst brød uden skorpe
- 2-3 spsk olivenolie
- 50 g mandler og/eller hasselnødder
- 75 g grillede peberfrugter
- 30 g soltørrede tomater i olie
- 1 chili
- 1-2 spsk rødvins- eller sherryeddike
- persille eller basilikum
- salt og peber
- Steg hele hvidløgsfedog brød gyldent i olivenolie(1-2 min.). Ristmandler og/eller nødderpå en pande 2-4min. og hak dem i enfoodprocessor.
- Tilsætbrød, hvidløg, afdryppedepeberfrugter ogtomater samt fintsnittetchili (uden frø ogmellemvægge).
- Kør det jævnt og tilsæt afdryppetolie og saft (fra peberfrugterog tomater).Smag til med vineddike,finthakket persille ellerbasilikum, salt og peberog juster evt. konsistensenmed olivenolie
- Anretrejerne med sovsen ismå glas. Pynt evt. medpersille eller basilikumog server med ristetbrød.