Glimrende nyt: Er det her sommerens drik?
SPONSORERET indhold

Glimrende nyt: Er det her sommerens drik?

En glimrende nyhed har ramt drinkskortene på den anden side af Atlanten. Tilføj lidt ekstra enhjørning-vibes til dine sommerfester med glimmer-øl.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Getty Images
26. apr. 2018 | Mad | ALT.dk

Der skal glimmer i vores sokker, på vores mobilcovers og i vores hårspænder. Og nu skal der tilsyneladende også glimmer i vores alkohol.

En skinnende ny trend har nemlig ramt drinkskortene rundt om i verden, og det er måske den bedste opfindelse siden diskokuglen:

Glimmer-øl.

Indtil videre er glitter-øl forbeholdt vores naboer på den anden side af Atlanten, mens vi danskere blot kan følge med i den blændende trend på Instagram.

Her kan du blandt andet blive lokket af en glutenfri og grøn glimmer-udgave hos Ground Breaker Brewing i USA, ligesom det kvinde-ejede bryggeri i Australien, Two Birds Brewing, har lavet glimmer-øl som en hyldest til den afdøde superstjerne David Bowie.

Ikke den første

Selvom de skinnende humle-dråber har skabt stor glæde blandt forbrugerne, er det faktisk ikke den første drink, der har fået tilføjet lidt enhjørning-stemning.

Der findes nemlig både Vodka med guldstykker i, glitter-gin og glimmer-kaffe.

Skulle du have lyst til at tilføje lidt ekstra til drinksaftenen med veninderne, kan du også selv købe spiseligt glimmer i supermarkederne og tilføje det til din cocktail.

Og frygt ej: Din lever kan være helt rolig. Glimmeret skulle efter sigende være sikkert for helbredet, fordi det opløses i vores krop – så længe du indtager det i moderate mængder.

Her på redaktionen håber vi, at glitter-øllen snart kan gøre vores fordøjelsessystem lige så glitrende som vores øjenskygge fra 90’erne.

Anbefalet til dig