sponsoreret indhold
Inspiration til forfriskende sommerdrikke
SPONSORERET indhold

Inspiration til forfriskende sommerdrikke

Spændende øl til sommerfesten, cocktails i haven og hvidvin på terrassen. Sommer i Danmark er hygge i de lange lyse aftener sammen med venner og familie.

Foto: Getty Images
04. jul. 2022 | Mad

Mange mikrobryggerier og spændende små butikker er skudt op over hele landet, og de har alle flere gode bud på sommerens øl, vin og cocktails.

Vi har samlet en række af de spændende producenter og butikker, som kan inspirere til forfriskende drikke til de lune sommeraftener.

Nørrebro Bryghus - Infernøl Festøl & Ølcocktails

Spritfabrikken Danmark - Danmarks mest populære drink: Råstoff Astronaut

Winefamly - Et personligt vinunivers

Nohrlund - Økologiske Cocktails

Mikropolis - Sommeren er varm og smager sødt og bitter

Gins.dk - Sommeren skal nydes på terrassen med en afkølet Gin & Tonic

Bornholm Distillery - Årstidens lokale ingredienser

Infernøl Festøl & Ølcocktails

Nørrebro Bryghus & Infernal har lavet sommerens letdrikkelige festøl, Infernøl Life Lime og Beach IPA.

Find dem i Føtex, Bilka og Nemlig.com eller imponer dine gæster med crazy lækre Infernøl Ølcocktails ved køb af Summer Party Kit m/ unikke Infernøl ølcocktail glas og opskrifter med videoguide via Nørrebro Bryghus' webshop.

Uagtet om du nyder øllene iskolde fra dåsen eller mixer dem som ølcocktails, vil de formentligt få den årlige havefest med naboerne til at minde mere om en strandfest på Miami Beach i 80'erne.

Skål i fest-bajer og god sommerfest!

Danmarks mest populære drink: Råstoff Astronaut

Råstoff er et luksusbrand, der startede i 2016. Alle Råstoffs produkter er lavet på de bedste råvarer og med sans for smagenes fine balancer.

I sommeren 2017 kom Råstoff Strawberry-Rhubarb på markedet og få år senere blev den første Råstoff Astronaut blandet: Sød, læskende og forfriskende på en gang og med den helt rigtige smag af Astronaut isen. Siden har den taget landet med storm og er nu Danmarks mest populære drink.

En Astronaut er 4 cl. Råstoff Strawberry-Rhubarb, frisk lime og lemon sodavand. Man kan toppe sin drink op med 4-5 frosne vingummier.

raastof.jpg

Winefamly - Et personligt vinunivers

Intet skriger sommer som rosé på terrassen eller kølig hvidvin til frokost!

Hos Danmarks største vinklub, henvender de sig til vindrikkere på alle niveauer. Med sjove værktøjer som en smagstest, der finder vin ud fra dine personlige præferencer og food&wine, der matcher mad og vin - er det et virkeligt sjovt og inspirerende sted at shoppe vin. 

Man behøver kun bestille en af hver flaske - og altså ikke 6 eller 12 stk. for at få den bedste pris - det er lidt som ‘bland-selv-slik’ bare med vin. Men også med mulighed for at bestille tematiserede smagekasser efter sæson.

Nohrlund Økologiske Cocktails

Danske Nohrlund repræsenterer en verden af færdigblandede, økologiske cocktails og long drinks mixet på premium spiritus og rene friske råvarer.

Deres elegante cocktails i dekorative krystalflasker kan med fordel sættes på bordet, når man har gæster. Holder du stor fest, så kan deres drinks også fås på fustager på nohrlund.dk.

Nohrlund har mixet og tilsmagt det hele, så alt man skal gøre er at servere cocktailen i et glas fyldt med isterninger og nyde det gode selskab.

Gå på opdagelse i Nohrlunds drinks på deres instagram og webshop eller kig efter dem i spiritusafdelingen i dit lokale supermarked.

Sommeren er varm og smager sødt og bittert

Tænkt på Nørrebro af innovative hoveder, mixet i Svinninge af de bedste ingredienser. Kunsten er ikke at udvikle en god drink én gang, men at gøre det igen og igen.

Mikropolis er dansk, det er høj kvalitet og det er smagen af den fest, du skal have hele sommeren.
Vi anbefaler en frisk VGT eller frugtig rabarber under solstrålerne.

God sommer hvor end du er, og hvem du sidder i græsset med.

Sommeren skal nydes på terrassen med en afkølet Gin & Tonic

Gins.dk er stedet, hvor du finder en masse inspiration til sommerens Gin & Tonics.

Stine & Thomas, der ejer gin, bruger deres tid på at finde nye og spændende gin og sammensætte den perfekte kombination af Gin og Tonic. På deres Instagram finder du masser af inspiration, og på hjemmesiden har de sammensat en masse forskellige pakker, så du hurtig kan finde inspiration til den perfekte sommerdrink. Det gælder også, hvis du leder efter et alkoholfrit alternativ.

gins_b.jpg

Årstidens lokale ingredienser

Få steder i Danmark er naturen mere varieret end på Bornholm, som giver et sandt skatkammer, når det gælder frugt, bær og blomster. Bornholm Distillery får ingredienser fra overalt på klippeøen, og de har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke urter fra deres områder på Slotslyngen på Nordbornholm.

Derfor er det ikke tilfældigt, hvis du kan dufte og smage Bornholm i deres håndlavede spiritus.
I takt med at bær, blomster og frugt modnes, høstes de ingredienser, der skal bruges, hvilket gør nogle af produkterne til sæsonvarer. Det er charmen ved at følge årstiderne.Bornholm_Dis.jpg