Trifli med rabarber og appelsin
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
 - Bagetid: ca. 20 min.
 - Ikke fryse-egnet
 - 250 g rabarber (stykker)
 - 50 g sukker
 - 2 stjerneanis (stykker)
 - 3 appelsiner (stykker)
 - 12 makroner
 - 150 g flødeost naturel
 - 1 dl piskefløde (flødeskum)
 - 2-3 spsk flormelis
 - 1 tsk fintrevet appelsinskal
 
- Rabarberkompot:
 - Bland rabarber med sukker i et ovnfast fad og læg stjerneanis ved. Dæk det til og bag ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn.
 - Køl rabarbernelidt af, fjern stjerneanisog bland medappelsinstykkerne.
 - Fordelmakronerne i portionsglasog kom rabarber-appelsinblandingen ovenpå.
 - Bland flødeost med flødeskum ogsmag til med flormelisog appelsinskal. Fordel cremen i glassene og servér.