Sund motivation

Foto: PR

Sund motivation

Fra Liljatraining til blødt hår: 12 sunde sager

Trænger din energi, træning eller garderobe til en vitaminindsprøjtning, har vi fundet 12 sager, der kan booste motivationen - også på en gråvejrsdag.

Model, DJ og kvinden bag træningsuniverset, Liljatraining, Emilie Lilja, har i samarbejde med Spotify skabt playlisten Træn med: Emilie Lilja, der fungerer som en træningsserie, velegnet til både begyndere og de mere øvede, der vil have pulsen op enten hjemme på stuegulvet eller i fitnesscentret. Når du trykker play, starter musikken, og træningen går i gang med Emilie Lilja som instruktør. Den én time lange træningsplayliste tæsker hele kroppen igennem, mens Emilie Lilja forklarer de simple øvelser, og hvordan du skal udføre dem – tilsat motiverende musik, som er særligt udvalgt af den garvede DJ og træningsentusiast.

Find programmet her

Menneskets tarmsystem er et af de mest komplekse og mangfoldige økosystemer i naturen, og en sund tarmflora er afhængig af den rigtige sammensætning af tarmbakterier. Med New Nordics nye kosttilskud, Wild Biotic, tilfører du dit eget økosystem i tarmene den næring, det har brug for. Kapslerne indeholder en sammensætning af mere end 100 forskellige bakteriearter, som skaber den rette bakterieflora i dine tarme.
Wild Biotic fra New Nordic, 60 kapsler, 261 kr. hos Med24.dk (sponsoreret)

Er du også typen, der både dyrker yoga, lidt styrketræning og i ny og næ også tager en tur i løbeskoene? Komforten i en sportsbh med lav støtte er perfekt til yoga, men til styrketræning og løb har man gradvist brug for mere og mere support. Nike har skabt en ny hyper-adaptive sportsbh, som tilpasser sig efter din træning og dit behov. Den komfortable sportsbh er designet med et helt nyt materiale, som kan strække sig, når kroppen er i stille tilstand, og låser sig, når der kommer bevægelse eller stød.
Sportsbh fra Nike, 400 kr.

Gå grundigt til værks og skræddersy dit eget personlige løbetræningsprogram med et nyt træningsur med pulsmåler. Du kan nemt holde styr på distance, hastighed og højde ved hjælp af den indbyggede GPS-modtager. Efter træning overføres din rute direkte til appen Polar flow. Her kan du også planlægge, synkronisere og dele din træning, samt følge dine fremskridt og sætte personlige mål. Hold også styr på både dit kalorieforbrug og din aktivitet, som måles døgnet rundt ved at registrere skridt, aktivitet, søvn og kalorier.
Træningsur med pulsmåler fra Polar, 1.179 kr. hos Outnorth.dk (sponsoreret)

Få lidt kulør på stængerne med farverige træningstights - så bliver det ikke sjovere at træne. Brug dem til styrketræning, løb eller yoga. 
Træningstights fra Kari Traa, 449 kr. Set hos Boozt.com 

 

Er vinterens kulde og radiatorvarmen hård ved dit hår, så forkæl det med en kur. Maria Nila Structure Repair Leave in Cream er en skånsom og plejende behandling til tørt og skadet hår. Den indeholder blandt andet algeekstrakt, som virker reparerende, og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans. 
Structure Repair Leave in Cream fra Maria Nila, 219 kr. hos Nicehair.dk (sponsoreret)

Vi kender det alle, når trætheden rammer hen på eftermiddagen, og der kæmpes med at finde energi til at bevæge sig ned i træningscentret. Ourwtr er danskvand med et koffeinindhold svarende til én kop kaffe. Ourwtr fås i tre smagsvarianter, citron, hindbær eller smagsneutral og kan købes i 7-Eleven for 20 kr.

Super fin og feminin træningssko, der kan få den indre ballerina frem i enhver - også til styrketræningstimen. Ydersålen er skridsikker og fleksibel, så du kan stå fast i både planke og lunges. 
Træningssko fra Puma, 849 kr. Set hos Zalando.dk

 

Skuespiller Mille Dinesen har lavet en sportstøj-kollektion i samarbejde med Moshi Moshi Mind. Denne sweatshirt kan bruges med bare ben eller jeans til. Det perfekte match i en travl hverdag. 
Sweatshirt fra Mille Dinesen x Moshi Moshi Mind, 699 kr. Set hos moshimoshimind.dk

Smuk yogamåtte til hot yoga-timerne. Måtten er fri for giftige og skadelige kemikalier, og er lavet i vegansk ruskind, der virker mere skridsikkert, når måtten bliver fugtig.
Yogamåtte fra Grounded Factory, 824 kr. Set hos Straekogboej.com

Decléors nye natbalm er lavet på ingredienser af 100% naturlig oprindelse, herunder en blanding af essentielle- og plantebaserede olier, der tilsammen giver en blød balm. De essentielle olier fra bl.a. kamille og sandeltræ har en aromaterapeutisk effekt og virker afslappende inden sengetid. I kombination med de øvrige ingredienser gennemfugtes og blødgøres huden gennem nattens timer.
Néroli Amara Hydrating Face Night Balm fra Décleor, 350 kr. Set hos magasin.dk

Praktisk taske til både hverdag og træning. . Tasken passer til bærbare pc‹er, og den har flere lynlåslommer og normale lommer til alt, du har brug for i din hverdag. Den har snorelukning og åbning i toppen med flap samt en polstret bagside og skulderremme til optimal komfort.
Rygsæk fra Hummel, 450 kr. Set hos hummel.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Træning, Skønhed og Emilie Lilja