yin yoga alt for damernes kvindeløb
SPONSORERET indhold

Glæd dig: Kom med til Yin Yoga & morgenmad i det fri

I 2023 er der endnu en gang mulighed for én times afstressende Yin Yoga undervisning under åben himmel – efterfulgt af skøn morgenmad!

Af: Redaktionen
03. jan. 2023 | Sundhed | ALT for damerne

I samarbejde med REMA 1000 afholder ALT for damerne endnu en omgang skøn yogaundervisning i forbindelse med sommerens hyggeligste kvindeløb. Arrangementet foregår på løbspladserne i København og Aarhus, men du behøver ikke være tilmeldt kvindeløbet for at være med.

Til yogaarrangementet vil Yin Yoga specialist, Kristine Marie Rost, guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem øvelserne. Yin-yoga kan være med til at sænke stress og skabe fornyet mod og livslyst.

Yin yoga holder mave og søvn i balance, da der fokuseres på de tre livsvitale yin-instrumenter som fordøjelse, kroppens naturlige udrensning og søvnen. Du får styrke fysisk og mentalt, og det giver dine hverdage ro og nærvær, fordi du bliver bedre til at være til stede i nuet der, hvor livet leves. Når vi dyrker yoga, bliver kroppen også mere smidig og vi får skabt kontakt til vores åndedræt.

Læs mere og tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

ALT_Kvindeloeb_2022_063.jpg

Skal du allerede med til kvindeløbet, kan du vælge at starte eller slutte med én times afstressende yoga. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, familien eller kollegerne, inden eller efter I tager turen på de naturskønne ruter.

alt_rema1000_yoga-01.pngEr du ikke i humør til at spænde løbeskoene, kan du stadig deltage i yoga-arrangementet, og som deltager kan du også glæde dig til årets goodiebag. Her vil der også være rig mulighed for at gå rundt og nyde stævnepladsen samt de forskellige boder til kvindeløbet – både før og efter, man har dyrket yoga.

Anbefalet til dig