yin yoga alt for damernes kvindeløb
SPONSORERET indhold

Kom med til skøn yin-yoga i det fri

ALT for damerne gentager succesen fra 2021, så du igen i år kan dyrke yoga ude i det fri.

Af: Redaktionen
10. feb. 2022 | Sundhed | ALT for damerne

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000. Yogaarrangementet foregår ude på løbspladserne til ALT for damernes Kvindeløb, men du behøver ikke være tilmeldt kvindeløbet for at være med til yogaundervisningen.

Til yoga-arrangementet vil yin-yoga specialist Kristine Marie Rost guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem yin-yoga øvelserne.

Yin-yoga kan være med til at sænke stress og skabe fornyet mod og livslyst. Yin yoga holder mave og søvn i balance, da der fokuseres på de tre livsvitale yin-instrumenter som fordøjelse, kroppens naturlige udrensning og søvnen. Du får styrke fysisk og mentalt, og det giver dine hverdage ro og nærvær, fordi du bliver bedre til at være til stede i nuet der, hvor livet leves. Når vi dyrker yoga, bliver kroppen også mere smidig og vi får skabt kontakt til vores åndedræt.

Læs mere og tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

Underviseren Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil undervise i både København, Aarhus, Odense, Fredericia. I Aalborg vil der være en gæsteunderviser, som er udvalgt af Kristine, og som vil undervise efter hendes principper. I alle fem byer kan du se frem til at komme helt op på tæerne, samtidigt med at der er plads til at bryde ud i latter.

alt_rema1000_yoga-01.pngSkal du allerede med til kvindeløbet, kan du vælge at starte eller slutte med én times afstressende yoga. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, familien eller kollegerne, inden eller efter I tager turen på de naturskønne ruter.

Er du ikke i humør til at spænde løbeskoene, kan du stadig deltage i yoga-arrangementet, og som yoga deltager får du også årets store goodiebag til en værdi af over 500 kr. Som yogadeltager kan man også gå rundt og nyde stævnepladsen og de forskellige boder til kvindeløbet før og efter, man har dyrket yoga.

Sammen med din yogatilmelding, er det også muligt at tilkøbe mad fra Lagkagehuset, som kan nydes på dagen.

Anbefalet til dig