yin yoga alt for damernes kvindeløb
Prøv én times udendørs yoga med Kristine Marie Rost til ALT for damernes Kvindeløb.

Kom med til skøn yin-yoga i det fri

ALT for damerne gentager succesen fra 2021, så du igen i år kan dyrke yoga ude i det fri.

Glæd dig til endnu en omgang skøn yogaundervisning afholdt af ALT for damerne i samarbejde med REMA 1000. Yogaarrangementet foregår ude på løbspladserne til ALT for damernes Kvindeløb, men du behøver ikke være tilmeldt kvindeløbet for at være med til yogaundervisningen.

Til yoga-arrangementet vil yin-yoga specialist Kristine Marie Rost guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem yin-yoga øvelserne.

Yin-yoga kan være med til at sænke stress og skabe fornyet mod og livslyst. Yin yoga holder mave og søvn i balance, da der fokuseres på de tre livsvitale yin-instrumenter som fordøjelse, kroppens naturlige udrensning og søvnen. Du får styrke fysisk og mentalt, og det giver dine hverdage ro og nærvær, fordi du bliver bedre til at være til stede i nuet der, hvor livet leves. Når vi dyrker yoga, bliver kroppen også mere smidig og vi får skabt kontakt til vores åndedræt.

Læs mere og tilmeld dig ALT for damernes Kvindeløb her

Kom med til yoga-arrangementet

Skal du ikke løbe til kvindeløbet, kan du stadig dyrke yoga med Kristine. Du kan tilmelde dig én times yoga-undervisning inkl. en lækker goodiebag (værdi over 500 kr.) for kun 139 kr. Læs mere her.

Skal du med til kvindeløbet, kan du tilkøbe yoga-arrangementet sammen med din tilmelding for kun 50 kr. Se yogatidspunkterne her. Er du allerede tilmeldt, kan du logge ind og tilkøbe yoga her.

Underviseren Kristine Marie Rost er en af Danmarks bedste Yin yoga specialister, og hun vil undervise i både København, Aarhus, Odense, Fredericia. I Aalborg vil der være en gæsteunderviser, som er udvalgt af Kristine, og som vil undervise efter hendes principper. I alle fem byer kan du se frem til at komme helt op på tæerne, samtidigt med at der er plads til at bryde ud i latter.

alt_rema1000_yoga-01.pngSkal du allerede med til kvindeløbet, kan du vælge at starte eller slutte med én times afstressende yoga. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, familien eller kollegerne, inden eller efter I tager turen på de naturskønne ruter.

Er du ikke i humør til at spænde løbeskoene, kan du stadig deltage i yoga-arrangementet, og som yoga deltager får du også årets store goodiebag til en værdi af over 500 kr. Som yogadeltager kan man også gå rundt og nyde stævnepladsen og de forskellige boder til kvindeløbet før og efter, man har dyrket yoga.

Sammen med din yogatilmelding, er det også muligt at tilkøbe mad fra Lagkagehuset, som kan nydes på dagen.

Derfor er yin-yoga også godt for dig, der løber

I yin-yoga fokuseres der på at arbejde med kroppens mange lag af væv ved kompressioner, pres og blødhed, og det gøres ved hjælp af stillinger, der typisk holdes i 3-5 minutter. Når vævet er blødt og smidigt, får du en bedre fleksibilitet, og der skabes mere plads til muskler, led og knogler, så de kan bevæge sig med større mobilitet og forbruge mindre energi. Og det er gavnligt for dig, der dyrker løb eller anden motion, der lægger et stort pres på din krop.

Yin-yoga virker også afstressende på krop og sind, hjælper kroppen til at komme sig hurtigere, forynger dit væv og befrier dig fra ophobning af mælkesyre i kroppen. Når du dyrker yin-yoga regelmæssigt, vil du opleve en fornyet lethed i dit løb, og som du øger dine træningspas, kan du forvente mindre stivhed og ømhed efterfølgende – det samme gør sig gældende, hvis du er i opstart med dit løb. Skal du til at begynde på eller genoptage din løbetræning, så anbefales du at lave sekvensen hver og hver anden dag i tre uger inden opstart.

Om eksperten

Kristine Marie Rost har undervist i yin-yoga i 10 år. Hun tilbyder både online-yogatræning, workshops, retreats og en 250 timers læreruddannelse i yin-yoga, og du kan dyrke yoga med hende til ALT for damernes Kvindeløb 2021.

Læs mere om Kristine på Youlive.dk. Her kan du finde mere end 60 videoer, så du også kan nyde yin-yoga derhjemme

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb, Løb og Yoga