inden jeg blev gift

Foto: Privat En ting, jeg heldigvis gjorde, inden jeg blev gift: Tog på campingferie.

inden jeg blev gift

15 ting jeg heldigvis gjorde, inden jeg blev gift

Tog på campingferie, fik en hund og drak mig fuld. Hvilke punkter skulle med på din liste?

Der er ingen løftede pegefingre her. Dette er ikke en to do-liste over, hvad du skal nå, inden du siger ja i kirken. Dette er en liste over 15 ting, jeg personligt er glad for, jeg gjorde før og ikke efter, jeg blev gift.

1. Mødte min kommende mand. Ja ok, det giver næsten sig selv. Ingen mand, intet bryllup.

2. Drak mig fuld, var dum, og kastede op i hans seng bare få uger inde i vores forhold. Han skiftede sengetøj, hentede Panodil til mig og lod mig sikkert også låne sin tandbørste. At kunne bære over med dét allerede i den spæde start, må da være ægte kærlighed.

3. Snakkede til langt ud på natten og lærte min kæreste at kende.

LÆS OGSÅ: Dette er den bedste alder at blive gift - ifølge videnskaben

4. Tog på campingferie med min kæreste, eller nærmere bestemt cykelferie på Bornholm. Når først, man har ligget på hjul af hinanden op ad Bornholms stejleste bjerge, og man hver aften har gennemført disciplin slå-iglotelt-op, uden at kaste pløkkerne i ringen, så ved man, at man kan klare alt sammen.

5. Gik på kompromis mange, mange gange. Fordi det er nødvendigt, hvis man skal leve 'happily ever after'.

6. Drak masser af champagne, fordi man også skal huske at fejre kærligheden alle de dage, man ikke bliver gift.

7. Holdt jul sammen med min kæreste. Nogle syntes, det var mærkeligt, at vi holdt jul med hinandens familier på skift, når vi jo bare var kærester. Jul holder man da hjemme hos sin mor og far? Men helt ærligt syntes jeg, det var mere mærkeligt, at han, jeg tilbragte de resterende 364 aftener med, ikke skulle være ved min side på årets hyggeligste af slagsen.

8. Fik fællesøkonomi til folks forargelse. Er det ikke lige voksent nok? Nej, mener jeg. Det er da smart at finde ud af, om man kan finde fælles økonomisk fodslag, inden man skal stå til ansvar overfor hinanden til døden os skiller.

9. Boede alene i en periode og fandt ud af, at jeg sagtens kan selv, at mit eget selskab er så ganske udmærket, og at det er en frihed at have eneret over fjernbetjeningen. Og endnu vigtigere fandt jeg ud af, at jeg i virkeligheden havde allermest lyst til at bo sammen med min kæreste.

10. Skændtes med min kæreste. Så han kan ikke undskylde sig med, at han ikke vidste, hvad han gik ind til.

LÆS OGSÅ: Så lang tid varer det perfekte kys

11. Tog børnesnakken. For hvad nu hvis, jeg først havde fundet ud af, vi ikke var enige om, hvorvidt vi skulle føre vores nye fælles familienavn videre, lang tid efter bryllupskagen blev skåret og gæsterne var gået hjem.

12. Ventede med at få børn, selv om regeringen havde travlt med at slå mig i hovedet med, at jeg skulle "knalde for Danmark". Lige som jeg tror på, at alle de sabbatår, jeg tog i in studietid, gjorde mig til en mere helstøbt kandidat til arbejdsmarkedet, så gjorde alle vores år som kærester med sene aftener, drukture, skænderier, egoferier og livskriser os til mere sammentømrede forældre.

13. Fik en hund. For det er trods alt meget rart at vide, om kan arbejde sammen om at holde liv i et andet væsen, inden man får børn.

14. Sparede op til vores bryllup. Fordi det bare er federe at starte et nyt kapitel uden et hul i bankbogen. Og fordi det altid er sjovest ikke at skylde penge væk.

15. Tog et kursus i brudevals, så vi vidste, hvor vi skulle sætte fødderne, da bryllupsaftenen oprandt. Lyder det helt unødvendigt og en lille smule cheesy og jeg-gad-godt-at-være-med-i-vild-med-dans-agtigt? Tro mig, det var fedt at kunne styre det dansegulv den aften!

LÆS OGSÅ: 30 ting jeg heldigvis gjorde, inden jeg blev 30

LÆS OGSÅ: 12 tegn på, at du er giftedesperat

LÆS OGSÅ: "Ingen sex på første date" – og 13 andre datingråd fra min farmor

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup, Kærlighed, Parforhold og Lister

610x200_woordy_dmjpg.jpg