Tips til Tokyo
SPONSORERET indhold

5 spots med udsigt i Tokyo

Tv-vært, Emil Thorup, er netop hjemvendt fra et ophold i Tokyo - og han har taget tips med.

Af: Emil thorup Foto: Emil thorup, Hyatt hotels corporation, all over m.fl.
09. jul. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Se solen gå ned
Nyd en af Tokyos smukkeste udsigter fra New York Grills "Lost in Translation"-bar i Park Hyatt Hotel (foto ovenfor). Når solen sænker sig over verdens største by, føler man sig uovervindelig på 52. etage.

Tip:
Nøjes med et par drinks i baren, ram solnedgangen, og spis på en lokal restaurant, der er både bedre og lækrere.
Tokyo.park.hyatt.comTogtur i 8. sals højde
Hvis du vil se Tokyo fra dens mest futuristiske side, skal du tage til Shimbashi Station og finde Yurikamome Monorail. Når toget lydløst glider oppe i 8. sals højde gennem skyskrabere, videre ud over havet og fortsætter rundt i Tokyos nyere messecenterområde, er du åndeløs i længere momenter end under faldet i Tivolis gyldne tårn.

Tip:
Tag turen midt på dagen, hvor der ikke er fyldt med forretningsfolk på vej til og fra arbejde.
Yurikamome.co.jp/en


Lokal favorit
Dette lille, hemmelige spot i trendy Shinjuku er ikke en udsigtspost i klassisk forstand. Canal Cafe Shinjukus placering direkte på vandet, med skøn udsigt ned ad floden og på de omkringliggende skyskrabere, gør dog, at den fortjener at komme med på denne liste. Her spiser man en japansk udgave af vestlig mad til gode priser og har mulighed for at leje vandcykler.

Tip:
Lokale står gerne længe i kø for at få bord her, så kom uden for den travle periode omkring frokost og om søndagen, japanernes eneste fridag. Canalcafe.jpOp og ud
På Two Rooms kan man sidde udenfor, og selvom det kun er i 5. sals højde, er der stadig vid udsigt til fashionable Shinjuku. Stedet består både af en bar og en restaurant med rimelige priser i betragtning af stedets über hippe crowd og eksklusive beliggenhed.

Tip:
Bestil deres parmesanfritter. Én portion rækker nemt som aftensnack til fire voksne. Tworooms.jp 

Uniqlos øverste etage
Japanske Uniqlo er under alle omstændigheder et besøg værd – med priser under det halve af dem, man finder i flagship stores i New York. Verdens største udgave spreder sig over en arkitektonisk perle af en bygning på 12 etager. Start øverst, sid på bænkene, og nyd udsigten gennem gulv-til-loft vinduer. På samme etage fås i øvrigt unikke pieces, der kun tilbydes i Japan.

Tip!
Undgå for Guds skyld elevatorerne – det gælder i hele Tokyo. De er små, fyldt til bristepunktet – og så er japanerne selv bange for at være i dem, så stemningen er intens. Uniqlo.com/ginza

LÆS OGSÅ: Drømmedestinationen til fods