Ellen Hillingsø

Foto: Helle Moos Af hjertet tillykke med de 50. Et brev fra Ellen Hillingsø, skuespiller og ven.

Ellen Hillingsøs brev til kronprinsen: "Du er med på den værste!"

Lørdag den 26. maj runder hele Danmarks kronprins et skarpt hjørne, og det er en begivenhed, som hele landet fejrer sammen med ham. Helt i kronprinsens ånd involverer fejringen både sports- og kulturbegivenheder sideløbende med de royale middage. ALT for damerne tegner et billede af fødselaren med hjælp fra 10 kendte danskere, der sender et ærligt og hjerteligt tillykke i denne uges magasin. Her kan du læse brevet fra Ellen Hillingsø.

Kære Frederik

Af hjertet tillykke med de 50.

Du har opnået meget her de første 50 år! Du har oplevet stor lykke og stor smerte, og når det har været svært, er du altid fortsat og alligevel kommet i mål med dine projekter. Du har tacklet udfordringer med åben pande, og det samme gælder for din position som kronprins af Danmark. Midt i alt det har du formået at bevare din menneskelighed, en umiddelbarhed og en stor empati og nysgerrighed over for alle de mange forskellige mennesker, du møder på din vej, og det, synes jeg, er fantastisk.

LÆS OGSÅ: Maria Montells brev til kronprins Frederik

En af dine gode egenskaber er, at du er helt ufattelig nysgerrig både på viden og på mennesker, og du har en glubskhed over for alt, hvad der er "anderledes". Du har latinske aner, og det fornægter sig ikke. Du kan godt lide en flamboyant tøjstil – det skal i hvert fald ikke være konformt! Du har det som en fisk i vandet i selskab med musikere, skuespillere, gøglere og andet pak. Og så er du med på den værste! Om det er en konkurrence i at hoppe på ét ben over en vandpyt eller et eller andet vanvittigt i ørkenen i Qatar, så er du klar!! Du er ikke bange for noget. Heller ikke for stærke kvinder. På den måde er du en mand af tiden.

Tillykke med de første 50 og af-sti-af-sted med de næste 50. Der venter meget godt derude med det hjerte og den indstilling, du har.

-----------------------------

Læs meget mere i denne uges ALT for damerne, hvor vi fejrer, at hele Danmarks kronprins fylder 50 år.


I bladet får du eksklusive billeder af kronprinseparret taget af fotograf Franne Voigt + og 10 hjertelige breve fra kendte danskere, der alle har et særligt forhold til H.K.H. Kronprins Frederik.

Læs breve af:

  • Maria Montell
  • Ellen Hillingsø
  • Alex Nyborg Madsen
  • Minik Rosing
  • Kathrine Lilleør
  • Chris Minh Doky
  • Natasja Crone
  • Hella Joof
  • Stine Jørgensen
  • Kathrine Ærtebjerg

Denne uges ALT for damerne er på gaden torsdag 24. maj til en særpris af 25 kroner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige, Venner og Ellen Hillingsø