Melvin Kakooza takker fra hospitalet: ”Vi ses snart”

Foto: Bo Nymann/Her og Nu 29-årige Melvin Kakooza befinder sig på Rigshospitalet, fortæller han i en besked på sociale medier.

Melvin Kakooza sender rørende takke-hilsen fra hospitalet: ”Vi ses snart”

Den populære komiker og tv-vært giver for første gang lyd fra sig på Instagram, efter han for lidt over en måned siden blev ramt af en hjernetumor.

Han vender en tommelfinger opad, mens han sidder iklædt sit hvide hospitalstøj, og på læberne anes et lille smil.

Melvin Kakooza har lagt sit første billede ud på det sociale medie Instagram, siden han den 22. februar måtte melde ud, at han var blevet ramt af en hjernetumor.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza trækker sig fra X Factor: Han har fået en hjernetumor

I samme omgang måtte den populære komiker trække sig fra værtsjobbet på TV 2's X Factor, hvor han skulle have taget over fra Sofie Linde, som er på barsel.

”Hej alle sammen! Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes,” starter Melvin Kakooza sit opslag.

På oplaget har han tagget sin placering som værende på Rigshospitalet, og han fortæller videre, at han er dybt rørt af alle de positive tanker og gaver, som folk har sendt til ham.

Det er netop al dén opmærksomhed, som har fået ham til tasterne i en tid, hvor sygdommen har vendt op og ned på alt, så han ikke har været hjemme i et stykke tid, forklarer han.

”Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden til at takke jer, for alle de søde beskeder jeg har modtaget. Det har været total overvældende at opleve al den kærlighed! Jeg har fået sendt billeder af mit hjem, som mest af alt ligner en botanisk have med alle de blomster jeg har modtaget. Fra hjertet tak,” skriver den 29-årige komiker.

"Vi ses snart"

Hans manager, Jakob Riis, har tidligere været ude og fortælle, at hjernetumoren er af typen, der skal opereres væk.

Melvin Kakooza havde i tiden inden, at tumoren blev konstateret, følt ubehag, og det var derfor, han undergik en grundig undersøgelse, hvor sygdommen blev opdaget.

”Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig,” lød det tilbage i februar fra Jakob Riis.

I sit nye Instagram-opslag forklarer Melvin Kakooza, at han gør alt, hvad han kan for at komme sig ovenpå sygdommen.

”Mit fokus ligger nu på at komme 100% ovenpå igen, og det glæder jeg mig meget til! Vi ses snart,” slutter han sin tak til alle.

Venner sender støtte

Under opslaget – som i skrivende stund har næsten 111.000 likes – har flere kendte venner sendt deres tanker og støtte til Melvin Kakooza.

Vinder af årets Melodi Grand Prix-sang, Jesper Groth, fortæller, at han har været nervøs for sin ven: "Blev sku helt bange makker. Rigtig god bedring ❤️", og skuespiller Stephania Potalivo skriver: "Rigtig god bedring ❤️ Sender al kærlighed og styrke din vej ❤️".

Musiker Hjalmer Larsen, søn af Kim Larsen, sender tanker i form af beskeden: "Kærlighed til dig 💚💚💚", mens der fra kollegaen Hadi Ka-Koush, bedre kendt som Noah fra komikerduoen 'Adam og Noah', lyder et: "Get well soon ❤️"

Og hjerte-regnen fortsætter fra sangeren Nicklas Sahl, som sender tre af slagsen, mens musikeren Faustix har skrevet: "Sender en masse kærlighed din vej min ven."

Se Melvin Kakoozas opslag herunder:

Se, hvad vi ellers skriver om: Sociale medier, X Factor og Kendte

610x200_woordy_knap2.jpeg