Natasja Crone om kærlighed: ”Rasmus og jeg havde en ret turbulent start”
SPONSORERET indhold

Natasja Crone om kærlighed: ”Rasmus og jeg havde en ret turbulent start”

Nyhedsværten Natasja Crone og korrespondenten Rasmus Tantholdt begyndte at date for fire år siden, men parret havde ikke en nem start på forholdet. Det fortæller Natasja Crone i et stort interview til ALT for damerne i forbindelse med en ny artikelserie om kærlighedens pris.

Af: Marie-Louise Truelsen og Emilie Luna Rasmussen Foto: Franne Voigt
20. jan. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

”DIG – og Rasmus … ingen af jer kan være sammen med et andet menneske i over 20 år.”

Sådan lød det fra en fælles bekendt, der netop havde fået nyheden om, at nyhedsvært Natasja Crone og korrespondent Rasmus Tantholdt var blevet et par.

Det var et møde for fire år siden, der skulle vise sig at blive til en stor kærlighed imellem de to TV2-kollegaer. Men hvor mange andre indleder et forhold med at være i den syvende og helt rosenrøde himmel, hvor alt, hvad den anden siger og gør, er fuldstændig magisk, var det noget anderledes for Natasja Crone og Rasmus Tantholdt.

LÆS OGSÅ: Sara Blædel: "Jeg bliver ofte spurgt, hvornår jeg skal have mig en mand"

”Rasmus og jeg havde en ret turbulent start. Forstået på den måde, at vi trak os lidt på skift i det første stykke tid. Egentlig ville vi begge to gerne forholdet, men det var også sådan lidt, okay, med vores bagage …? Vi kom med hver vores forliste forhold og lavede lidt en gentagelse af noget, vi havde prøvet før. Okay, kæreste med en kollega. Igen. Begge to. Der ville helt sikkert være mange mennesker, der havde en mening om det. Og vi var ret bevidste om, at hvis nogen ser, at vi dater, så bliver det en historie, og så fanger bordet jo, og hvad så, hvis vi om en måned tænker, nej, det var ikke det? Så vi var begge to meget i tvivl og skiftedes til at trække følehornene til os. Og når vi gjorde det, følte den anden sig forladt eller i hvert fald svigtet. Det betød, at vi tidligt så nogle grimme sider af hinanden. For når kærlighed, tvivl og forelskelse bliver rørt sammen i den store gryde, så er der ikke langt til drama. Til store følelser. Og til en afprøvning af, om tilliden holder. Samtidig havde vi også det her bånd imellem os, der gjorde, at vi ikke rigtig kunne finde ud af at gøre det HELT forbi. Så på et eller andet tidspunkt hen over nytåret 2016-2017 besluttede vi os for, at okay, nu må det være nok med det her hvad-nu-hvis. Ellers kommer vi jo aldrig nogen vegne. Nu tager vi hinanden i hånden og springer ud i det sammen. Og det gjorde vi så, og det viste sig bare at være det helt, helt rigtige,” fortæller 50-årige Natasja Crone blandt andet i interviewet.

Mange meninger om forholdet

Den svære start på forholdet og tvivlen blev heller ikke nemmere af, at omverdenen havde en mening om de to kollegaers romance, uddyber hun:

”Da vi fandt sammen, var der en af vores fælles bekendte, som sagde noget, der indikerede, at okay, skulle det nu være et perfect match med vores trackrecord. Jeg sagde til hende, jamen så gamle er vi da ikke, vi kan sagtens nå at være sammen i over 20 år, og så slog hun en høj latter op og sagde: ”DIG – og Rasmus … ingen af jer kan være sammen med et andet menneske i over 20 år”. Jeg sagde ikke noget, men jeg tænkte, okay, det var da noget af en melding. Men fair nok, det er der sikkert også andre, der har tænkt, men jeg tænker, at det vil jeg forsøge at modbevise. Og når jeg nu sidder her og siger det til ALT for damerne, så kan det rigtig blive brugt imod mig, men jeg tør godt at sige det højt. Og jeg tænker, at du skal komme hjem til mig igen, når jeg er midt i 60’erne, og så kan vi evaluere. Lykkedes det så at blive sammen? Og ved du hvad – det tror jeg på, at det gør.”

Læs hele interviewet med Natasja Crone i denne uges ALT for damerne, hvor hun også fortæller om at være kærester og kollegaer på samme arbejdsplads, at blive mere realistisk med alderen, og hvordan det føles at skulle bryde kærligheden op – uden selv at være herre over det.

Anbefalet til dig