Rikke Hertz reading

Foto: Franne Voigt Der er flere års ventetid til en privat konsultation hos landets ukronede guru indenfor spiritualitet, energier og clairvoyance.

Rikke Hertz fortalte danske topchefer, at de skal ”aflære” én særlig ting – nu står de i kø hos hende

Toppen af dansk erhvervsliv søger mod hende for at blive klogere på det spirituelle. I ugens ALT for damerne fortæller Rikke Hertz om sit særlige arbejde – og så kan bladets læsere komme med til et eksklusivt event.

Du har den allerede i dig. Spiritualiteten. Spørgsmålet er udelukkende, hvor bevidst du er om den.

Sådan siger Rikke Hertz, der igennem 11 år har haft det som sin mission at udbrede kendskabet til spiritualitet som alt andet end ”hokuspokus”.

I hendes optik er spiritualitet et helt håndgribeligt værktøj, som vi alle vil have glæde af at bruge i vores liv.

”Jeg tror, at jeg har stået for en fornyelse i forhold til alle de fordomme, der er omkring spiritualitet som noget, der forbindes med nervøs velour og røgelsespinde,” siger Rikke Hertz til ALT for damerne.

Danmarks ukronede guru indenfor spiritualitet, energier og clairvoyance fik selv for alvor øjnene op for spiritualiteten, da hun stod i en kæmpe livskrise. 

Skilsmisse og sensitivitet

Hun var blevet skilt fra sin mand og var alene med to børn. Begge hendes adoptivforældre var alvorligt syge, og hendes kæreste gik ned med stress. Samtidig havde hun et meget stressende job som managementkonsulent, og til sidst kunne hun ikke mærke sig selv.

Hun opsøgte en clairvoyant, som fortalte hende, at hun var ekstremt sensitiv og spirituel og kunne mærke alt uden filter. Og fra den dag begyndte Rikke Hertz at lære alt, hvad hun kunne omkring det spirituelle.

”Spiritualitet er ikke noget ophøjet eller noget, som er nogle udvalgte mennesker særligt forundt. Spiritualitet er noget, vi alle har, og som vi alle kan bruge i vores liv,” forklarer hun til ugebladet.

Ifølge Rikke Hertz fornemmer rigtig mange mennesker ting, som de ikke siger højt.

”Derfor kan de aldrig bevise det overfor sig selv. Når jeg sidder her med klienter, optager jeg alt, hvad jeg siger, så det er dokumenteret. Og så kommer folk igen og siger, okay, Rikke, det du sagde til mig for en uge, fem uger, tre måneder eller et år siden, det skete faktisk,” forklarer hun og fortsætter:

”Normalt, når vi skal sige noget, vil vi gerne være sikre på, at vi ved det, vi siger. Så min allerstørste læring er at aflære. Når jeg skal lære folk noget, så skal jeg først aflære dem noget af det, de plejer. Og det er, at de plejer at have kontrol, og at de ikke plejer at udtale sig om noget, før de ved, hvad de siger. Men når de kommer her hos mig, siger jeg: ”Nu skal du faktisk bare sige, hvad der kommer, du skal ikke dømme det, du skal ikke bedømme det, ikke validere det, ikke faktatjekke det – bare sig det, for så kommer der faktisk lige præcis det, du har brug for.”

Hjælper topchefer

Der er i dag flere års ventetid til private konsultationer hos den 50-årige spirituelle rådgiver, og på hendes lange liste over klienter står der navnene på masser af danske topchefer og virksomhedsejere.

Hun lærer dem blandt andet at tage massive mængder af information ind og derefter lade deres intuition filtrere informationen, så de på den måde kan træffe beslutninger.

”Jeg har mange gange oplevet, at en chef f.eks. er kommet tilbage og har sagt: ”Da jeg rekrutterede den medarbejder, vidste jeg bare, at det var forkert, selvom alle tests og papirer var rigtige. Vi ansatte ham, men vi måtte fyre ham igen. Ikke på grund af fagligheden, men på grund af personligheden”. Sådan en fornemmelse lærer jeg mine deltagere at reagere på i fremtiden.”

Men man skal også lære at turde stole på fornemmelsen?

”Ja, jeg lærer folk at skille intuition og frygt ad. Folk blander nemlig ofte intuition sammen med frygt. De tror, at når de har en dårlig mavefornemmelse, så er det lig med intuitionen. Men det er det ikke. Det er egoet, der forsøger at beskytte dig, så du ikke laver fejl. Men når vi lader egoet styre, er vi altid bange. Det er det, der er sket med vores præstationskultur. Alle skal præstere, og derfor fylder egoet mere, og det spirituelle – intuitionen og sjælen – kommer til at fylde mindre.”

Hun understreger, at spiritualitet er for alle.

Derfor har hun også sagt ja til at afholde en særlig spirituel masterclass for ALT for damernes læsere den 26. februar i København. Her vil hun undervise i, hvordan du kommer i kontakt med din egen spiritualitet.

Og selv hvis du ikke føler nogle spirituelle sider i dag, er det ikke ensbetydende med, at du ikke besidder dem, understreger Rikke Hertz.

”Der er nogle i min branche, der slår sig op på, at de altid har været et medie, og til det kan jeg kun sige – ja, det har du, men det har vi andre også. Der er ikke nogen, der er særligt ophøjede eller udnævnte,” forklarer hun til ALT for damerne.

Vil du lære mere? 

Hvis du også drømmer om at blive bedre til at lytte til din intuition, giver vi dig også en enestående mulighed for at blive vejledt af Danmarks mest efterspurgte spirituelle erhvervsrådgiver. Sammen med Rikke Hertz har vi lavet en masterclass, hvor du i løbet af januar både kan læse om konkrete værktøjer i bladet og dels har mulighed for at komme med til et eksklusivt event. Læs om den fysiske udgave af spirituel masterclass HER

Læs om Rikke Hertz og tre erhvervsledere, hun har gjort en forskel for, i denne uges ALT for damerne.

RIKKE HERTZ, 50 ÅR

  • Spirituel erhvervsrådgiver, coach, forfatter og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie.
  • Indehaver af Rikke Hertz Counseling, hvor hun yder spirituel erhvervsrådgivning og udbyder uddannelser og podcasts. Har udgivet 3 bøger om spiritualitet og medvirket i tv-programmet ”Nærkontakt”.
  • Læs mere om spirituel udvikling og Rikkes online uddannelsesforløb på Detspirituelleunivers.com.
  • Gift med Michael Hertz Clausen. Har datteren Emihlie, 27 og sønnen Oliver, 25, fra et tidligere forhold samt bonusdatteren Zandra, 31, som er datter af hendes første mand.

rikke hertz alt for damerne masterclass.jpgRikke Hertz. (Foto: Franne Voigt)

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Samfund og Clairvoyance & spiritualitet