Var det mon en fejl, da Kristin Davis satte gang i rygterne om endnu en "Sex and the City"-film?

Foto: Alamy Var det mon en fejl, da Kristin Davis satte gang i rygterne om endnu en "Sex and the City"-film?

Sex and the City

"Sex and the City"-stjerne talte muligvis over sig på Twitter

En samtale på Twitter satte gang i rygtemøllen. Har denne skuespillerinde mon talt over sig?

Et tweet fra den amerikanske skuespillerinde Kristin Davis satte gang i rygtemøllen 3. oktober: Er der mon endnu en "Sex and the City"-film på vej?

Davis, der spiller Charlotte i den populære tv-serie og de to første film om singlekvinderne fra New York, sendte et tweet til Sarah Jesssica Parker, der spiller hovedrollen Carrie i samme serie og film, med et billede fra premieren på en af de forrige film, hvor der stod:

- Savner dig.

Det er der jo ikke noget afslørende ved. Indtil Sarah Jessica Parker svarede:

- Savner også dig. Har du hørt nyhederne?

Kristin Davis svarede derefter, ja. Men at hun ikke turde være alt for begejstret endnu og fortsatte:

- Sig til når vi kan fejre det XO.

Kristin Davis' tweet med billedet fra premieren peger på, at der godt kunne være udsigt til endnu en film med de fire – nu forhenværende – singlekvinder.

LÆS OGSÅ: 15 ting du garanteret ikke vidste om "Sex and the City"

Udover Sarah Jessica Parkers og Kristin Davis' lovende tweets fra sidste uge, er der kommet endnu flere tegn. For eksempel dette billede, som Sarah Jessica Parker postede på Instagram, hvor hun sidder på en trappe i New York, der umiskendeligt ligner den trappen foran Carrie Bradshaws hus i serien. Derudover er hun omgivet af stiletter, som er Carries signatur-accessory.Skuespillerinden Jennifer Hudson, der spiller Carries assistent Louise i den ene af Sex and the City-filmene, har til radiostationen Dish Nation udtalt, at hun tror, en tredje film kan være på vej.

- Der var en, der kom hen til mig og talte om det. Hvis det er et samtaleemne, så kunne det sagtens ske. Så hold øje. Hold øje med din pige Louise fra St. Louis, siger hun i interviewet, som du kan se her:Vi holder i hvert fald øje med flere rygter og håber på et gensyn med vores yndlingsveninder fra New York.

 

LÆS OGSÅ: Sådan har "Sex and the City" ændret dit liv

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier