Serier på YouTube
SPONSORERET indhold

Træt af Netflix? Disse YouTube-serier skal du se

Er din Netflix-konto ved at være tømt for gode bud? Frygt ikke. Vi har samlet fem gode seriebud, som du kan streame (næsten) gratis på YouTube.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Nipskanalen/Screendump
09. nov. 2017 | Livsstil | Eurowoman

YouTube hitter i øjeblikket blandt et meget ungt publikum, der er vilde med vlogs og tutorials. Men det sociale medie er meget mere end blot trailere, musikvideoer og Fie Laursen.

Videotjenesten gemmer nemlig også på masser af gode serier, der ikke kun er gratis eller særdeles billige - de er også henvendt til voksne seere.

Vi har udvalgt fem af slagsen, som du snildt kan se enten på farten eller under et varmt tæppe i sofaen.

God fornøjelse. 

Nipskanalen

Hver søndag klokken 10 kan du se med, når skuespillerinderne Neel Rønholt, Laura Christensen og Julie R. Ølgaard giver et satirisk indblik i venindegruppen.

Trioen har skrevet spillefilm ”Sensommer”, og på Nipskanalen får vi lov at følge med, når de forsøger at finansiere filmen gemmen møder med kendte personligheder som Ålen (Peter Aalbæk, red.), Ellen Hillingsø og Anne Grethe Bjarup Riis.

Imens skændes de tre mødre om børn, engagement og familieliv. For var det i virkeligheden ikke meningen, at de alle tre skulle være på barsel?

Ryan Hansen Solves Crimes on Television

I “Ryan Hansen Solves Crimes on Television” møder vi den fallerede skuespiller Ryan Hansen fra 00-hittet ”Veronica Mars”. Maskeret som en udgave af sig selv, og med hjælp fra den strikse betjent Jessica Mathers, skal han med sine skuespiller-skills assistere LAPD med at løse mordgåder.

På rollelisten står blandt andet Samira Wiley fra ”Orange is the New Black” og Kristen Bell, der i ægte meta-stil dukker op som Elsa fra Frozen.

Serien er en del af videotjenesten YouTube Red Original, YouTubes konkurrent til Netflix, og koster derfor som udgangspunkt penge.

De to første afsnit kan du dog streame gratis.

H+ The Digital Series

Manden bag X-Men, Bryan Singer, står bag denne YouTube-klassiker fra 2012-2013, som tager seerne med på en rejse til en mystisk fremtid.

Her har teknologien H+ overtaget bevidstheden hos en tredjedel af verdens befolkning, og 24 timer i døgnet er de nu udstyret med forbindelse til internettet.  

Gennem forskellige karakterer og i forskellige tidsuniverser skildrer serien følgevirkningerne af en rasende virus, som får implantaterne til at styre ud af kontrol og skabe en ny hierarkisk verdensorden.

FASTLAND

FASTLAND tager os med ind i teenageværelset til en rå og fascinerede fortælling om dansk ungdomsliv anno 2017.

Serien er egentlig en oplysningskampagne om konsekvenserne ved alkohol, men i stedet for belærende anekdoter møder vi en gruppe unge mennesker både før, under og efter en festlig aften med alkohol i lange baner.

En aften, der allerede i seriens første minutter viser sig at være endt i fuldstændig kaos.

FASTLAND, der kun består af fire afsnit, er blevet spået til at være danskernes svar på SKAM. Men seriens udtryk er væsentlig mørkere end dens norske pendant, og brugen af håndholdt kamera med grynede effekter gør stemningen langt mere dokumentarisk.

Serien kan også ses på Facebook.

FOURSOME

I FOURSOME møder vi gymnasieeleven Angie, der har problemer på datingfronten, fordi hendes bror, Alec, er en smule for overbeskyttende.

Angies tre bedste veninder beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd og få gang i Angies noget komplicerede kærlighedsliv.

YouTube har netop udgivet tredje sæson af komedieserien, så der er rigeligt at gå i gang med, hvis du mangler noget at tage dig til.

Ligesom ”Ryan Hansen Solves Crimes on Television” er serien en del af YouTube Red Original og koster derfor som udgangspunkt penge. Første afsnit kan du dog streame helt gratis. 

Anbefalet til dig