Cecilie Haugaard afslører navnet på datter

Foto: Franne Voigt Er du også nysgerrig på, hvad Christopher og Cecilie Haugaards lille datter skal hedde? Få svaret her.

Cecilie Haugaard afslører datterens navn: ”Jeg kender ikke nogen, der hedder det”

For knap fire uger siden bød model Cecilie Haugaard - også kendt som Cillemouse - og musiker Christopher deres datter til verden. Og hvad skal hun så hedde? Det afslører Cecilie i magasinet Gravid.

Hvad skal barnet hedde? Det er en af de helt store beslutninger for forældre med en ny på vej – eller en nyfødt i favnen.

Det kan være svært at finde det helt rigtige navn - men ikke for de nybagte forældre modellen Cecilie Haugaard og musikeren Christopher. De besluttede navnet allerede i graviditeten, afslører Cecilie Haugaard i magasinet Gravid.

Hvad skal barnet hedde, bliver hun blandt andet spurgt og svarer:

LÆS OGSÅ: "Min nye yndlingsdag!": Sanger Christopher og model Cecilie Haugaard er blevet forældre

”Noelle. Det har hun heddet længe, lige siden hun var helt lille og lå i maven. Det betyder fødsel på latin og jul på fransk – og jeg er kæmpe julefan og totalt frankofil, og både Christopher og jeg har været meget i Frankrig. Det var mig, der kom hjem og foreslog det en dag, og Christopher var med på det med det samme. Jeg kan ikke huske, hvor jeg har det fra, og jeg kender ikke nogen, der hedder det – og det, synes jeg faktisk, er lidt rart; at hun højst sandsynligt får det meget for sig selv”, fortæller hun til magasinet Gravid. 

Parret har blandt andet valgt navnet ud fra forskellige parametre; det er feminint, det er sjovt, og det lægger op til søde kælenavne.

”Vi kan godt lide navnet, fordi det er både elegant og feminint og alt det, som vi forestiller os, at hun ikke bliver. For vi tror, at vi får en lille vildbasse, hvis hun altså kommer til at ligne os, og så giver navnet en god modvægt til det. Der er også så mange søde kælenavne til Noelle; Noey, Noelse, Nono. Hun kommer til at hedde Nissen Haugaard til efternavn – og så bliver hun jo til jule-Nissen i december. Så det er også lidt sjovt. Og det må gerne være lidt uhøjtideligt, samtidig med at navnet betyder noget stort og vigtigt”, siger hun til Gravid.

LÆS OGSÅ: Christopher og Cecilie Haugaard skal være forældre

Men det kan godt være, at de hurtigt blev enige om navnet. Der er dog andre situationer, hvor Cecilie Haugaard forestiller sig, at parrets forskelligheder vil træde frem.

”Jeg tror godt, jeg kan få den der ‘skrappe’ rolle, fordi jeg er lidt mere streng, og Chris er lidt mere loose. Det siger han i hvert fald”, griner hun.

”Min natur er, at når jeg siger nej, så mener jeg det. Og jeg kan godt forestille mig, at hun vil kunne sno ham lidt mere om sin lillefinger”, fortæller hun i artiklen til Gravid.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Navne, Pigenavne og Kendte