Tvillinger
SPONSORERET indhold

Kærlighed på foto: Når tvillinger elsker hinanden

Sådan ser tvillinge-kærlighed ud. Se de dejlige fotos af tvillinger.

Af: Cecilie Møller Rasmussen Foto: Privat
09. sep. 2015 | Børn | Vores Børn

Der er noget ved tvillinger, der fascinerer og altid har gjort det. Vi kender jo udtrykket, at et barn er et mirakel, men hvad så, når man har to? Dobbelt op på mirakelfaktoren? 

Tvillingers ydre lighed er en af de ting, som gør, at det kan være svært at tage øjnene væk – i hvert fald hvis de er meget identiske. Det er fantastisk at se, hvordan små forskelle kan betyde et helt menneske, hvordan en smilerynke, et øjenbryn eller formen på en næse er nok til, at vi kan skelne det ene ansigt fra det andet, selvom der bor syv milliarder mennesker på jorden.

LÆS OGSÅ: Tvillinger – ens, men helt forskellige

Endnu mere fascinerende er det indre bånd, som tvillinger ofte har. Siden de blot var små som knappenåle har de ligget op ad hinanden, og som fostrene udvikles, bliver de slynget tæt sammen i livmoderen. Når tvillingerne først er født, er de ikke længere nødvendigvis fysisk sammen, men deres sind virker til altid at være forbundet. 

Vi har spurgt på facebook efter billeder, der kan vise denne særlige form for kærlighed, som mange søskende men især tvillinger har. Tryk på billedet foroven og se de hjertevarme fotos.

LÆS OGSÅ: Video: Se nyfødte tvillinger kramme

LÆS OGSÅ: Navne: Det skal du ikke kalde dine tvillinger

LÆS OGSÅ: De ultimativ dummeste kommentarer jeg har fået som gravid med tvillinger