Æggepandekage med skinke og ost
Få en opskrift på æggepandekage fra bogen 'Verdens bedste ku vol. 2'.
Ingredienser
- 2 æg
 - salt og peber
 - 1 spsk. grovvalsede havregryn
 - olie
 - 2 spsk. revet ost
 - 1 skive skinke
 - 1 tomat, skåret i skiver
 
Sådan gør du:
- Vend æggene med salt og peber i en tallerken. Rist havregrynene let på en varm slip let-pande. Tilsæt lidt olie og derefter æggene, og rør rundt. Steg som en pandekage på begge sider i et par minutter ved medium varme.
 - Læg pandekagen på et stykke bagepapir, og kom ost, skinke og tomater på. Rul pandekagen sammen, og del den på midten. Kan spises på farten eller i hjemmet.
 - Opskriften er fra bogen 'Verdens bedste kur vol. 2' af Arne Astrup og Christian Bitz.