-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Chokolademuffins
Ca. 24 stk.
75 g korender
1 dl amaretto
100 g mørk chokolade 70%
100 g smør
2 store æg
175 g rå rørsukker
100 g mel
½ tsk bagepulver
50 g chokoladespåner eller Grand Cru-knapper
Annonce
Begynd med korenderne, som skal ligge i blød i amaretto i mindst et døgn, gerne længere.
Smelt chokolade og smør sammen. Rør et æg ad gangen i, tilsæt rørsukker, og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt mel med bagepulver samt afdryppede korender og chokoladespåner.
Fordel dejen i dobbeltlagte papirforme, fyld dem næsten helt op, og bag kagerne i den 175 grader varme ovn i ca. 18 minutter.