-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Chokolademuffins
Ca. 24 stk.
75 g korender
1 dl amaretto
100 g mørk chokolade 70%
100 g smør
2 store æg
175 g rå rørsukker
100 g mel
½ tsk bagepulver
50 g chokoladespåner eller Grand Cru-knapper
Annonse
Begynd med korenderne, som skal ligge i blød i amaretto i mindst et døgn, gerne længere.
Smelt chokolade og smør sammen. Rør et æg ad gangen i, tilsæt rørsukker, og pisk blandingen godt sammen. Tilsæt mel med bagepulver samt afdryppede korender og chokoladespåner.
Fordel dejen i dobbeltlagte papirforme, fyld dem næsten helt op, og bag kagerne i den 175 grader varme ovn i ca. 18 minutter.