-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Cremet hvidkålscouscous & ovnstegt kylling
4
Ingredienser
- 4 poussiner
- 2 citroner skåret i både
- 4 grene frisk rosmarin eller 4 tsk tørret rosmarin
- 350 g hvidkål, rå
- 1 bundt bredbladet persille
- 2 spsk kapers
- 2 bananløg
- 1/2 dl kokosmel
- 1/2 dl citronolie, f.eks. olivenolie med citronsmag
- salt og peber
- Evt. tilbehør af små tortillaer
Sådan gør du
- 1/ Skær rumpen af poussinerne. Put citronbåde og rosmarin ind i poussinerne. Kom dem i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min.
- Kom hvidkål, persille, kapers og løg i en blender, og blend det til små stykker. Rør kokosmel og citronolie i. Smag til med salt og peber.
- Tip: Servér evt. små lune tortillaer til retten, beregn 1 stk. per person.
- [430 kcal pr. person]
PRØV OGSÅ: Fennikelsalat med appelsin og nigellafrø