Fedtebrød med romglasur
Her får du opskriften på gammeldags fedtebrød med romglasur - præcis som mormor lavede dem.
Ca. 50 stk. fedtebrød med romglasur
Total:20 minutter
Fedtebrød
- 250 g mel (godt 4 dl)
 - ½ tsk hjortetakssalt
 - 250 g smør
 - 150 g sukker (knap 2 dl)
 - 150 g kokosmel (4 dl)
 - 225 g flormelis
 - 3-4 spsk rom
 - samt vand
 
Sådan laver du fedtebrød med romglasur
- Bland mel og hjortetakssalt og findel fedtstoffet heri.
 - Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.
 - Rul dejen i tommelfingertykke stænger, tryk dem lidt fladere.
 - Bag stængerne ved 200 grader i ca. 10 min.
 - Rør glasur af flormelis og rom samt lidt vand til passende konsistens.
 - Glasér stængerne, mens de endnu er varme, skær dem herefter i skrå snitter.