-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Fedtebrød med romglasur
Her får du opskriften på gammeldags fedtebrød med romglasur - præcis som mormor lavede dem.
Ca. 50 stk. fedtebrød med romglasur
Total:20 minutter
Fedtebrød
- 250 g mel (godt 4 dl)
- ½ tsk hjortetakssalt
- 250 g smør
- 150 g sukker (knap 2 dl)
- 150 g kokosmel (4 dl)
- 225 g flormelis
- 3-4 spsk rom
- samt vand
Sådan laver du fedtebrød med romglasur
- Bland mel og hjortetakssalt og findel fedtstoffet heri.
- Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.
- Rul dejen i tommelfingertykke stænger, tryk dem lidt fladere.
- Bag stængerne ved 200 grader i ca. 10 min.
- Rør glasur af flormelis og rom samt lidt vand til passende konsistens.
- Glasér stængerne, mens de endnu er varme, skær dem herefter i skrå snitter.