Filloskåle med bresaola og æggesalat
Arbejdstid: 20 min.Bagetid: 5-6 min.Ikke fryse-egnede
10 stk.
Ingredienser
- 1 rulle fillodej (à 5 plader)
- Fyld:
- 10 skiver bresaola (saltet tørret oksekød, eller tørret skinke)
- Æggesalat:
- 3 hårdkogte æg (hakkede)
- 3 spsk mayonnaise
- ½ spsk dijonsennep
- 1 bdt purløg (klippet)
- salt og peber
- Læg to lag fillodej oven på hinanden og klip kvadrater (10 x 10 cm).
- Tryk dejen i smurte linseforme og bag skallerne ved 180 grader i 5-6 min.
- Fyld:
- Rør mayonnaise sammenmed sennep og tilsæt æg og purløg. Smag til med salt og peber.
- Fyld skålene med bresaola eller skinke samt æggesalat.