Filloskåle med bresaola og æggesalat

Filloskåle med bresaola og æggesalat

Arbejdstid: 20 min.Bagetid: 5-6 min.Ikke fryse-egnede

10 stk.

Ingredienser

  • 1 rulle fillodej (à 5 plader)
  • Fyld:
  • 10 skiver bresaola (saltet tørret oksekød, eller tørret skinke)
  • Æggesalat:
  • 3 hårdkogte æg (hakkede)
  • 3 spsk mayonnaise
  • ½ spsk dijonsennep
  • 1 bdt purløg (klippet)
  • salt og peber

  1. Læg to lag fillodej oven på hinanden og klip kvadrater (10 x 10 cm).
  2. Tryk dejen i smurte linseforme og bag skallerne ved 180 grader i 5-6 min.
  3. Fyld:
  4. Rør mayonnaise sammenmed sennep og tilsæt æg og purløg. Smag til med salt og peber.
  5. Fyld skålene med bresaola eller skinke samt æggesalat.