-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Fyldte auberginer
Let og lækker frokost eller tilbehør.
Fyldte auberginer
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/bagetid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- (2 personer)
- 1 stor aubergine (eller 2 små)
- 2 spsk olivenolie
- 1 rød peberfrugt (i små tern)
- 150 g fromage frais
- 1 æg
- 1 bdt persille
- salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader. Skær auberginen igennem på langs og udhul den med en kniv.
- Drys skallerne indvendigt med salt og læg dem med den åbne side nedad på et fad med køkkenrulle.
- Hak frugtkødet fint (evt. i en foodprocessor) og steg det 5 min. på en pande med olie.
- Tilsæt peberfrugt og lad det stege et par min. mere.
- Pisk fromage frais sammen med æg, hakket persille, salt og peber og rør det stegte auberginekød i.