-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Lækker, hvid chokoladekage med Amarenakirsebær
En smuk kage, som pynter på ethvert julebord.
10 personer
Total:50 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
- 200 g hvid chokolade
- 200 g smør
- ½ vaniljestang
- 3 æg
- 200 g lyst rørsukker
- 125 g hvedemel
- ½ tsk salt
- 50 g Amarena-kirsebær
- 75 g ristede og afskallede hasselnødder
- 50 g hvid chokolade
- 25 g Amarena-kirsebær
- Flormelis til drys
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 175 grader, og smør en stjerneform af silikone (26 cm) med lidt smør eller olie. Har du ikke en stjerneform, kan du bare bruge en almindelig springform (diam. 24-26 cm).
- Hak hvid chokolade groft, og smelt chokolade og smør i en varmefast skål over vandbad.
- Flæk vanilje-stangen, og skrab kornene ud.
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn let sammen i en skål med en elpisker, og rør det smeltede chokoladesmør i.
- Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen, til den er ensartet.
- Afdryp kirsebærrene.
- Hak hasselnødder og kirsebær groft, og vend dem i dejen. Hæld dejen i stjerneformen, og glat den ud med en dejskraber ellerbags iden af en ske.
- Bag kagen i 30-35 minutter, til den har sat sig, men stadig er lidt ubagt i midten – den sætter sig, når den bliver helt kold.
- Tag kagen ud, og afkøl den på en rist. Sæt kagen på køl til næste dag.
Servering:
- Tag kagen ud af formen, og anret den på et fad.
- Høvl hvid chokolade i spåner, og pynt kagen med chokoladespåner, Amarena-kirsebær og et lille drys flormelis.