 
        Julesild: Karrysild til julefrokosten
Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.
6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)
- 1 spsk. karry
- 1 spsk. olie
- 75 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche
- 18 %
- ½-1 tsk. sukker
- salt og peber
- 1 lille æble
- 2-3 hårdkogte æg
- 1 lille rødløg
- frisk dild
- rugbrød
Sådan gør du:
- Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
- Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
- Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
- Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
- Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.
Julens dejligste opskrifter
- 
    
        Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
- 
    
        12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
- 
    
        5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
- 
    
        Jødekager: Den bedste opskrift
- 
    
        Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
- 
    
        Blomsterbergs brunkager
- 
    
        Fedtebrød med romglasur
- 
    
        Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
- 
    
        Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
- 
    
        Opskrift på de lækreste julefrikadeller
- 
    
        Vaniljekranse fra Den Gamle By
- 
    
        Klassisk ribbensteg med sprød svær
- 
    
        Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
- 
    
        Sådan finder du gaven til hende, der har alt
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        