-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kanelbrud
De søde kanelbrud gemmer på masser af kanelremonce med marcipan.
Kanelbrud
Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(12 stk.)
50 g smør
2 dl sødmælk
50 g gær
1 æg
2 spsk. sukker
2 tsk. stødt kardemomme
2 tsk. vaniljesukker
½ tsk. salt
ca. 400 g hvedemel
Kanelremonce:
200 g blødt smør
2 dl rørsukker
100 g reven marcipan
2 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1. Smelt smørret, og lun mælken heri. Hæld blandingen i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt æg, sukker, kardemomme, vaniljesukker og salt.
2. Ælt mel i dejen lidt ad gangen, og ælt, til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
3. Slå dejen ned på et meldrysset bord, og rul den ud til et rektangel ca. 30 x 40 cm.
4. Rør smør med sukker, marcipan, kanel og kardemomme. Fordel remoncen på dejen, og rul den sammen som til en roulade.
5. Skær dejen ud i 12 skiver med samme tykkelse, og læg dem i en form med bagepapir med lidt afstand. Lad sneglene hæve ca. 30 min.
6. Bag sneglene ved 180 grader i ca. 25 min., til de er gyldne.
► SE OGSÅ: 5 klassiske kager med kanel
► SE OGSÅ: Lækre kanelbagels med rosiner
► SE OGSÅ: Æble kanel doughuts