-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Kebab & 2 x salsa
Snup et spyd med i picnickurven.
4
Ingredienser
- 300-350 skinke- eller magert lammesmåkød
- 2 tsk olivenolie
- 1 spsk harissa
- 2 tsk flaget havsalt
- 4 store flade durumbrød
- Granatæblesalsa:
- 100 g granatæblekerner
- 1 udkernet, hakket agurk
- ½ hakket rødløg
- hakket mynte
- Hvidløgsyoghurt med ristede krydderier:
- 1 bæger yoghurt
- 1 tsk hver af spidskommen og korianderfrø
- 2-3 fed knust hvidløg
- frisk mynte
- evt. lime
SÅDAN GØR DU
- Sådan gør du: Kom kødet i en skål, vend det med olie, harissa samt salt, og sæt det på spid. Grill eller steg spiddene i 2-3 minutter på hver side. Lav salsaerne.
- Rør granatæbler, agurk og rødløg med frisk mynte, og smag til med salt og peber. Rist krydderierne på en tør pande, afkøl, og rør dem med yoghurt. Smag til med hvidløg samt salt og peber.
- Lun brødene, og fold dem om spiddene med lidt frisk mynte. Server med de to salsaer og evt. lime.